ΟΥΑΙ Φαρισαίοι Ευρωπαίοι Ρώσοι Αμερικάνοι υποκριταί !

Κυρ, 13/10/2019 - 19:40
Λευτέρης Πυκνής

Είναι αργά για δάκρυα Στέλα όπως είπε ο Γιώργος Φούντας στην Μελίνα Μερκούρη στην ταινία ποτέ την Κυριακή!

Βλέπω εδώ και δύο μέρες ένα προς ένα όλα τα βιομηχανικά κράτη να λέτε ότι θα κάνετε στην Τουρκία εμπάργκο στις πωλήσεις όπλων ! Τώρα που ξυπνήσατε είναι πολύ αργά ! Ήδη τα όπλα σας  θερίζουν ζωές αφανίζουν πόλεις, μανάδες, παιδιά αμάχους γριούλες και γέρους και ανήμπορους γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς θα τα βρείτε μπαστούνια από τις λεβεντογυναίκες Κούρδησσες, που δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους !

Θέλατε τόσα χρόνια να εκτονώνεται την πολεμική σας βιομηχανία και όλοι πουλούσαται μαζικά όπλα στον τρελάρα Σουλτάνο ! Δημιουργούσατε Μεγάλο ανταγωνισμό ποιανού τα οπλικά συστήματα πρέπει να αγοράσει ο Σουλτάνος στις πλάτες του Τουρκικού λαού ! Σας έχει θαμπώσει με το χρυσό παλάτι και δίνει ξεροκόματο στους κατοίκους της Ανατολίας, που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα !

Αμόρφωτοι και υποβαθμισμένοι για να μπορεί να παίρνει πλειοψηφία στις εκλογές δίνοντας τους μικροσυσκευές ! Όλα για τον Θεό Μαμμωνά ! Δεν ορωδούτε προ ουδενός ! Πάνω απ'όλα τα καλά και συμφέροντα !

Τώρα πάλι που θα πλημμυρίσει η Ευρώπη και όλα τα κράτη από τους τζιχαντιστές που ξεφεύγουν από τις φυλακές και θα αρχίσουν να σας χορεύουν καρσιλαμά να δούμε πως θα ξεμπλέξετε.

Φωτιά και λαύρα σας περιμένει ανεγκέφαλοι τυχοδιώκτες της ανθρώπινης ζωής ! Πολλά θέλω ακόμη να σας ψάλλω αλλά θα χαλάσω την ζαχαρένια μου και δεν αξίζει τον κόπο ! Ίσως δεν είναι ακόμα πολύ αργά ! Πρέπει όμως με κάθε τρόπο να σταματήσει  άμεσα η τρέλα του παραλόγου από τον αιμοσταγή Σουλτάνο !

Όχι με λόγια και νουθεσίες, αυτός μόνο με τον φόβο θα καταλάβει ! Να τον στριμώξεται και να τον αναγκάσετε να σταματήσει τον πόλεμο ! Γιατί όπως λέει και Δαλάι Λάμα οι περισσότεροι πρόσφυγες θα γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους για να  ξανακτήσουν τα σπίτια τους ! Εσείς όλοι οι πολεμοχαρείς τους αναγκάζετε στην προσφυγιά για εκμετάλλευση φτηνού εργατικού δυναμικού για τις βιομηχανίες σας !

Εύχομαι μήπως εξ ουρανού σας έρθει κάποια φώτιση !

Χίος 13 Οκτωβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή