Χίος, Πέμπτη 9 Απριλίου

Ψυχραιμία κύριε Περιφερειάρχα ! Άντε με το καλό και ανεξάρτητο κράτος το Βόρειο Αιγαίο !

Τετ, 12/02/2020 - 09:18
Λευτέρης Πυκνής

Θυμάμαι προεκλογικά δημοσίευα άρθρα μου και φώναζα ότι η Χίος και το Βόρειο Αιγαίο θέλουν τον Μουτζούρη τους...

Αυτό πιστεύω ότι βοήθησε έστω και λίγο να πάρει απόφαση η κοινωνία ποιός είναι ο Πρύτανης Κώστας Μουτζούρης...

Ερχόμαστε στην σημερινή συγκυρία των γεγονότων που μαστίζουν όλο το Αιγαίο ! Μετά τα δραματικά γεγονότα της ΜΟΡΙΑ ζητούσατε να κηρυχθούν τα νησιά μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης . Αυτό συνήθως γίνεται σε δύσκολους καιρούς σε σεισμούς λοιμούς καταποντισμούς μεγάλες και τεράστιες καταστροφές από καιρικές συνθήκες και φυσικά σε πολέμους !

Επειδή τόσο η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου όσο και οι περισσότεροι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν οριοθετήσατε χώρο για κατασκευή κλειστών κέντρων κράτησης και με τις παλινωδίες όλων σας που την μια λέγατε αυγά και την άλλη καλάθια και περνάει ο χρόνος τελικά αναγκάστηκε η Κυβέρνηση να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση με την επίταξη συγκεκριμένων χώρων για την δημιουργία των κλειστών κέντρων κράτησης παράνομων αλλοδαπών στην πραγματικότητα λαθρομεταναστών .

Σας ακούμε τώρα να λέτε ότι δεν θέλετε καμία συνεργασία με την Κυβέρνηση ! Άντε με το καλό να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο κράτος το Βόρειο Αιγαίο !

Γιατί αγαπητέ μου φίλε κύριε Πρύτανη όλοι οι προσκήμενοι φιλικά στην κεντροδεξιά φιλελεύθερη Κυβερνητική παράταξη παρασύρεστε από από τις Αριστερόστροφες παρατάξεις που θέλουν την Ελλάδα μας να είναι Ξέφραγο Αμπέλι χωρίς σύνορα όπως είχαν καθιερωθεί επί της διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ .

Σας παρακαλώ με όλα τα φιλικά συναισθήματα που τρέφω στο πρόσωπο σας, φροντίστε όλοι μαζί να βάλετε πλάτες στο Κυβερνητικό έργο και να γίνουν κλειστές δομές εγώ θα προτιμούσα να είναι κλειστά κέντρα κράτησης χωρίς δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν παρά μόνο εάν πάρουν άσυλο .

Εφ' όσον εισβάλουν παράνομα στην χώρα μας είναι λαθραίοι ή ακόμη και κατάσκοποι του Σουλτάνου αφού συνήθως δεν έχουν χαρτιά ή διαβατήριο είναι ύποπτοι για κάθε ενδεχόμενο το τί καπνό φουμμάρουν . Η χώρα μας έχει τεράστια προβλήματα με κυριότερο το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα αλλά και την επιβουλή από την τρέλα του παραλόγου του γείτονα μας με τις καθημερινές παραβιάσεις και προκλήσεις λόγων και έργων από αέρος και θαλάσσης .

Με τις ενέργειες σας μην κάνετε την κατάσταση δύσκολη , ψυχραιμία και υπομονή και δώστε χέρι βοηθείας στο Κυβερνητικό έργο ! Καλημέρα από την Χίο με πολύ Αγάπη !

12 Φεβρουαρίου 2020 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

 

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή