Χίος, Δευτέρα 3 Αυγούστου

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου !

Παρ, 06/12/2019 - 18:27
Λευτέρης Πυκνής

Επειδή σαν αρχή για όλη μου την ζωή έχω τις παροιμίες των παλαιών αγνών λαϊκών Ανθρώπων και όσα πολλές φορές μου έλεγε ο μπάρμπα Σπύρος ο πατέρας μου στην ώρα του βλαστημησε και ψυχικό μήν κάμεις γι'αυτό και εγώ επειδή δεν μασάω τα λόγια μου και δεν μου αρέσει η αδικία διαβάζοντας για μια ακόμη φορά τις κατηγορίες των αριστερόστροφων συνδικαλιστών του Σωματείου εργαζομένων του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου Χίου λέω τα εξής : Γιατί τόσα χρόνια που ήταν Κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνατε καταγγελίες για την Διοικήτρια ; Τι άλλαξε τώρα με την νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ; Σας πείραξε επειδή παρέμεινε στην θέση της και την στηρίζει η Χιώτικη κοινωνία γιατί έχει δώσει εξετάσεις και έχει πάρει άριστα με τα αποτελέσματα της δουλειάς της ;

Αλλά έχετε μάθει να στηρίζεστε στους συνδικαλιστικούς νόμους 1264/82 Αρ. 14 ότι ο εργοδότης απαγορεύεται να επεμβαίνει στη διοίκηση και τη δράση των συνδικαλιστικών οργάνων ! Δεν πιστεύω ότι ανακατεύθεκε και στα της διοικήσεως σας .

Αλήθεια γιατί για όσα την καταγγέλλετε δεν απευθύνονται στο Υπουργείο Υγείας στον  Βασίλη Κικίλια που είναι γιατρός και γνωρίζει τα της Υγείας ;

Απλώς δεν θέλετε να σας κάνουν υποδείξεις λες και είστε εσείς οι Διοικητές και οι Διευθυντές .

Και ας πάρουμε ένα προς ένα αυτά πού καταγγέλλετε που αφορούν το Υπουργείο, γιατί η Διοικήτρια δεν μπορεί να κάνει προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και όλα γίνονται μέσω ΑΣΕΠ .

Λέτε για προσλήψεις στην νέα ψυχιατρική κλινική ! Αν πάρουμε από τον Γιώργο τον Σουρή έλεγε ότι από λίγο ως πολύ όλοι οι Χιώτες είναι λολλοί , ίσως και εσείς με την συνεχή επιμονή χρειάζεστε ψυχιατρική κλινική !

Η λειτουργία της ΜΕΘ αλήθεια εξαρτάται από την Διοικήτρια;

Για τους χώρους χημειοθεραπείας πρέπει να τελειώσει η επισκευή τών παλαιών κτιρίων. Γιατί δεν ρωτάτε τους εαυτούς σας και τους γιατρούς του ακτινολογικού γιατί πάει μακριά η βαλίτσα με την αξονική, μαγνητική, υπέρηχους και λοιπές εξετάσεις ;

Πως δεν ρωτάτε τους υπεύθυνους εργολάβους και την χρηματοδότηση για την καθυστέρηση των κτιρίων γενικώς ;

Όσο για την αξιοποίηση της περιουσίας του Νοσοκομείου με τα δεκάδες παλιά κτίρια είναι μεγάλη αμαρτία γιατί δυστυχώς εμπλέκονται πολλές υπηρεσίες και προπαντός η αρχαιολογική υπηρεσία .

Νομίζετε ότι είναι τόσο απλό να πουληθεί ένα παλιό κτίριο που είναι δωρεά κληροδότημα ή να επισκευαστεί ; 

Εδώ χρειάζεται μεγάλη πολιτική συναίνεση από όλες τις κομματικές παρατάξεις για να υλοποιηθούν έργα με μεγάλη οικονομική δαπάνη γιατί στο τέλος θα κατηγορεί το ένα κόμμα το άλλο .

Σας πειράζει απ'ότι κατάλαβα ότι δεν θέλετε πάνω από το συνδικαλιστικό κεφάλι σας Κεχαγιά, θέλετε να είστε ανεξέλεγκτοι και να διοικείτε ακόμη και τους γιατρούς που απ'ότι αντιλαμβάνομαι έχετε γίνει το συνδικαλιστικό φόβητρο του Νοσοκομείου .

Ξέρετε κάτι, έχω χρηματίσει στά νιάτα μου διευθυντής ιδιωτικής κλινικής και γνωρίζω πολύ καλά όλο το εύρος της λειτουργίας του συστήματος .

Αφήστε λοιπόν τις καταγγελίες και τις κατηγορίες για την Διοικήτρια και απευθυνθήτε στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια !

Σας εύχομαι καλά μυαλά και καλή φώτιση γιατί δυστυχώς λειτουργείτε με κομματικό φανατισμό για να δημιουργήσετε ανακατοσούρα !

Καλό βράδυ ! Χίος 6 Δεκεμβρίου 2019 Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή