Χίος, Σάββατο 4 Απριλίου

Τελευταία απάντηση στον φίλο Δικηγόρο Ν. Παπαχατζίδη για την Κοινωφελή εργασία

Τετ, 30/12/2015 - 07:35

 Φίλε Νίκο,
βρίσκομαι σε, πραγματικά, δυσάρεστη θέση που, ένα φιλικό πρόσωπό σε εμένα (όπως εσύ), αναγκάζομαι να το εγκαλώ δημόσια για δεύτερη φορά, λόγω προφανούς σφάλματός του.
Ανέφερες κάποια πράγματα για την κοινωφελή εργασία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, με ένα ωραίο και εμπεριστατωμένο άρθρο σου στον τοπικό Τύπο, δίχως όμως να γνωρίζεις τις ενέργειες που έχει κάνει ο Δήμος για αυτό και οι οποίες ήσαν πολύ πριν θέσεις εσύ το ζήτημα που παρουσίασες δημόσια.
Σου στείλαμε απάντηση με τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.
Και αντί το θέμα να κλείσει εκεί, επανέρχεσαι, πάλι κάνοντας λάθος και συνάμα αναφέροντας ψευδή πράγματα, όπως ότι δεν ήμουν παρών όταν συζητήθηκε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο (στις 04-02-2015), μάλιστα διερωτώμενος δημόσια εάν είχα ή όχι την ευαισθησία να είμαι παρών κατά τη συζήτηση του θέματος αυτού.
Λυπάμαι που θα σου το πω δημόσια (εσύ με προκάλεσες) αλλά, ως φαίνεται, δεν γνωρίζεις να διαβάζεις τις Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Διότι, από μια προσεκτική ανάγνωση του Αποσπάσματος Πρακτικού της Αριθμ. 71/2015 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου θα διαπιστώσεις ότι, ήμουν παρών στη συνεδρίαση από την αρχή μέχρι το τέλος της (μάλιστα ήμουν και εισηγητής του θέματος), ενώ αυτό που αναφέρεις (δηλαδή την απουσία συμβούλων) αφορά κάποιους δημοτικούς συμβούλους της μείζονος μειοψηφίας και όχι εμένα.
Θα σε παρακαλούσα, λοιπόν, να είσαι πιο προσεκτικός στις έρευνες και δημόσιες τοποθετήσεις σου για να μην εκτίθεσαι. <<Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού>> !
Θεωρώ το θέμα λήξαν και σταματώ εδώ.

 Γιώργος Φωτ. Παπαδόπουλος-Αντιδήμαρχος Πρόνοιας-Παιδείας

Άλλες απόψεις: Του Γιώργου Φωτ. Παπαδόπουλου