Θα αστειεύεστε κυρία Λινού! Ότι πρέπει να υπάρχει μελέτη για να καταδεικνύει την μετάδοση του κορωνοϊού "διά της καταπόσεως" και του σάλιου !

Κυρ, 15/11/2020 - 08:05
Λευτέρης Πυκνής

Ας με συγχωρέσουν όλοι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι μιας και σήμερα ξεκινάει το Σαραντάμερο της νηστείας των Χριστουγέννων.

Αλλά και νά θέλω να αγιάσω δεν με αφήνουν.

Φάσκετε κυρία Λινού και αντιφάσκετε και δεν ξέρω που το πάτε και που θέλετε να καταλήξετε με την συνέντευξη σας σε πολλά ΜΜΕ και τα όσα λέτε ότι: Εγώ είμαι πιστή Ορθόδοξη Χριστιανή και ξέρω πώς υπάρχουν και θείες λειτουργίες στις οποίες δεν απαιτείται η κοινωνία με το ίδιο κουταλάκι.

Και από την άλλη ότι δεν υπάρχει επιδημιολογική μελέτη η οποία να αποδεικνύει ότι διά της καταπόσεως, όχι μόνο του σάλιου αλλά και του ίδιου του ιού, μεταδίδεται η νόσος.

Και συνεχίζει... νομίζω ότι δεν μπορούμε να λύσουμε θέματα πνευματικά και ορθοδόξου πίστεως με λογική.

Το μεταφυσικό δεν αποδεικνύεται! Αλλά έλεγα από το καλοκαίρι για την καθολική χρήση μάσκας.

Δηλαδή για πέστε μας αλήθεια απ'όλα αυτά τί να πιστέψουμε;... Από την μία ότι πρέπει να φοράμε μάσκα να κρατάμε αποστάσεις δύο μέτρα να μην συνωστίζονται μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς να μην βρίσκονται οι φίλοι και συγγενείς με τις οικογένειές τους όχι σε κλειστούς χώρους όχι γλέντια και πάρτυ όχι μαζικός αθλητισμός και όλες οι απαραίτητες απαγορεύσεις της Επιστημονικής κοινότητας και της Κυβέρνησης και από την άλλη ότι με το σάλιο δεν έχει αποδειχθεί ότι μεταδίδεται ο ιός! 

Τότε ν αρχίσουν όλοι μαζί μέσα στις πλατείες και στους δρόμους να φιλιούνται με παθιασμένα φιλιά και γλωσσώφυλα και αγκαλιά χωρίς φόβο και τρόμο.

Γιατί μήπως κάνατε ή σάς άφησαν να κάνετε οι Αρχιερείς Γραμματείς και Φαρισαίοι δοκιμές εάν κολλάει από το κουταλάκι και το σάλιο ο ιός κάτι που φαίνεται τώρα ολοκάθαρα από την μετάδοση του ιού στους Μητροπολίτες με την σειρά που έχουν πάρει ένας ένας;

Αλήθεια μήπως Ξύπνησαν μέσα σας νέες επιδειώξεις και φιλοδοξίες... ίσως βουλευτικές και σας φούσκωσαν τα μυαλά σας η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται η Νέα Υπουργός Υγείας κοινής αποδοχής και να φύγει ο Βασίλης Κικίλιας;

Δεν μας τα λέτε καλά και σοβαρά κυρία Αθηνά!

Πιστεύετε πράγματι ότι με το σάλιο δεν μεταδίδεται ο κορωνοϊός;

Αφού γνωρίζει και η κουτσή Μαρία ότι η μετάδοση του ιού μεταδίδεται από την στοματική κοιλότητα και τον φάρυγγα με τα σταγονίδια από την ατμόσφαιρα με φτέρνισμα και βήχα με το άγγιγμα του χεριού ακόμη και το άγγιγμα της πόρτας και δεν μεταδίδεται με το σάλιο από το κουταλάκι από στόμα σε στόμα τώρα τί να σας πω χαιρετίσματα στον πλάτανο ή στον Αλέξη που σας φούσκωσε τα μυαλά σας!

Λυπάμαι πολύ για τις παλινωδίες που σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα ως επιστήμονα και δείχνετε πόσο πολύ ευάλωτη γίνεστε με νέες ιδέες και φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες!

Είναι καιρός πλέον να σοβαρευτούμε όλοι μας ουδενός εξαιρουμένου γιατί δεν πάει άλλο προτού κλάψουμε χιλιάδες συμπολίτες μας και τρελαθούμε τελείως όλοι μας.

Δυστυχώς βλέπω ότι παντού υπεισέρχεται ο κομματικός δάκτυλος και εγκάθετοι συνομωσιολόγοι και ανάβουν φωτιές στην κοινωνία για να καρπωθούν πολιτικά οφέλη.

Ξυπνήστε επιτέλους όλοι σας γιατί βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής δίχως τέλος! 

Εύχομαι καλά Μυαλά σε όλους!

Καλό Ξημέρωμα Κυριακή αρχή του Σαραντάμερου νηστείας!

Άλλες απόψεις: του Λευτέρη Πυκνή