Θεοκρατία και φασισμός, το δράμα του νεοέλληνα

Παρ, 10/07/2015 - 16:16

Πριν λίγες μέρες έγραψα: Σήμερα 2-7-2015 που η διαδικασία αποσταθεροποίησης της Ελλάδας έχει συμβεί και η κυβέρνηση των δημοσίων υπαλλήλων ανεξαρτήτως κόμματος που έχουν καταφύγει στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, λέει ότι για όλα φταίει το παρελθόν των κομμάτων που έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα, δηλαδή οι ίδιοι, τι άλλο να πει κανείς.

Σήμερα που η για πρώτη φορά «αριστερή» κυβέρνηση έχει εμπλουτίσει τον πολιτικό της λόγο με εκφράσεις όπως «πατρίδα» και «εθνική υπερηφάνεια», ενώ για δεκαετίες η αριστερή ιδεολογία κατηγορούσε όλους όσοι εκφράζονταν μ’ αυτές σαν εθνικιστές και φασίστες, τι άλλο να πει κανείς;»

Προσβεβλημένος από την ερώτηση του δημοψηφίσματος έγραψα πολλά όμως, σ’ αυτούς που αναρωτιούνται για το πώς φτάσαμε ως εδώ, προτείνω να μελετήσουν τις κοινωνικές και στρατιωτικές δομές που αναπτύχθηκαν μετά την Γαλλική επανάσταση, τους ναπολεόντιους πολέμους και τις αστικές επαναστάσεις στην Ευρώπη των δυο – τριών τελευταίων αιώνων. Τα έχω ξαναγράψει αυτά πριν χρόνια , δηλαδή σε ‘’ανύποπτο χρόνο».

Πρώτος ο Ναπολέοντας καθιέρωσε την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, το εθνικό λαχείο, τον κρατικό τζόγο δηλαδή για να μπορεί να πληρώνει χωρίς να τρέχει να κυνηγάει τους φοροφυγάδες και φυσικά καθιέρωσε τη μονιμότητα στον δημόσιο τομέα, βάζοντας έτσι τα θεμέλια αυτού που σήμερα λέμε σύγχρονο κράτος. Προσέφερε έτσι σε κάποιους πολίτες τη σιγουριά του μόνιμου μισθού, αλλά προπάντων τους προσέφερε ένα κομματάκι από την εξουσία του δολοφονημένου και καλά διαμελισμένου Θεού που κυβερνούσε τον κόσμο μέχρι τότε (θεοκρατία) βάζοντας έτσι τα θεμέλια του Φασισμού χωρίς να το ξέρει γιατί και ο ίδιος έπεσε θύμα του κατασκευάσματός του.

Αντικατέστησε έτσι τη θεοκρατία με τον φασισμό ο οποίος είναι βασικά μια άλλη θεοκρατία πιο ιστορικά υλιστική αν κρίνουμε από την ομοιότητα των εγκλημάτων της Τζιχάντ και των φασιστών στο όνομα του Θεού οι μεν και στο όνομα του Λαού οι δε. Όσο πιο πολύ Θεό και όσο πιο πολύ Λαό επικαλούνται τόσο μεγαλύτερα τα εγκλήματα.

Έτσι κατάντησε ο Θεός, νεκρός, υπερκομματικός … και πανταχού παρών. Το ίδιο και ο Φασίστας που έκτοτε προσπαθεί να τον … παραστήσει! Δείτε το βίντεο με τον διάλογο της κας Κωνσταντοπούλου με το όργανο της τάξης μπροστά στη Βουλή Καμαρώστε συμπεριφορά…!

Αυτά γι’ αυτούς που παριστάνουν τους έκπληκτους και αναρωτιούνται που στο διάολο βρήκε τόσα εκατομμύρια οπαδούς ο Χίτλερ στη Γερμανία, η Χούντα στην Ελλάδα, η Χρυσή Αυγή και κάθε ακραία αριστερή ή δεξιά συνιστώσα. (ο δημόσιος τομέας τους παράγει άμεσα και έμμεσα με την μίμηση-ταύτιση). Είναι δηλαδή η εκδίκηση της καρέκλας.

Το λέω γιατί όταν μας βασάνιζαν, μας έστελναν στα ξερονήσια, μας δολοφονούσαν και μας ονόμαζαν αριστερούς, ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που μας βασάνιζαν μας έστελναν στην Σιβηρία, μας δολοφονούσαν και μας ονόμαζαν δεξιούς. Οι ίδιοι δημόσιοι υπάλληλοι. Έτσι δεν είναι;

Ξέρετε πόσοι μας παίζουν τον παπά, παλικάρια; Ξέρετε πόσες χιλιάδες αριστερούς έχει δει να πέφτουν μέσα σ’ αυτόν τον μηχανισμό εξουσίας συντηρητικοποίησης και εκφασισμού που αλέθει μικρούς και μεγάλους Τσοχατζόπουλους αλλάζοντάς τους τη συμπεριφορά, όχι το όνομα ούτε το κόμμα; Πολλές! Μαϊμουδοποίηση των κομμάτων της αριστεράς των οποίων τις ταμπέλες κοιτάζω με νοσταλγία και θλίψη. Χάθηκε ο ρομαντισμός. Τώρα είναι η εποχή της αλαζονείας και της αναίδειας και ας ακούνε επαναστατικά τραγούδια και ας χορεύουν πεντοζάλη παριστάνοντας τους αριστερούς.

Τώρα που η κομμουνιστική μαϊμού έχει κατακλείσει τον κόσμο με προϊόντα μαϊμούδες μπορεί και η θεωρία των δυο άκρων να κάνει το ίδιο.

Έτσι επετεύχθη άλλωστε η συγκυβέρνηση Κωνσταντοπούλου – Καμμένου και έτσι μπόρεσε ο κ. Τσίπρας να πει ότι η θεωρία των δυο άκρων δεν ΙΣΧΥΕΙ! Ελπίζω να γνωρίζει ότι αυτό είναι το πρόβλαμά του: Και όμως ΙΣΧΥΕΙ!

Ο φασισμός είναι μια ψυχική διαταραχή με έντονη αντικοινωνική συμπεριφορά. Το βασικό αντικοινωνικό χαρακτηριστικό του φασισμού, ο ρατσισμός μπορεί να ξεκινήσει από το σπάσιμο της κεφαλής ενός μαύρου ανθρώπου, μέχρι το απλό ρουσφέτι υπέρ κάποιου και εις βάρος κάποιου άλλου που δεν γουστάρεις ή δεν στα σκάει. Δεν αναφέρονται στον Κατρούγκαλο.

Αναφέρομαι σε κάθε είδους διακρίσεις που σου επιτρέπει να κάνεις η κάθε αριστερή ή δεξιά εξουσία που σου έχει δοθεί ή που έχεις αρπάξει.

Κακό πράγμα η εξουσία δηλαδή. Κάποιοι έχουν βεβαιωθεί εδώ και καιρό ότι οι κοινοί θνητοί όταν τους βάλεις να ασκήσουν κάποια εξουσία (οποιαδήποτε) δεν το αντέχουν και ψυχασθενούν. Τρελαίνονται. Ένας Θεός ξέρει γιατί … αλλά και η Ζωή η ίδια.

Το ρουσφέτι, οι πελατειακές σχέσεις δηλαδή δεν είναι η μόνη διάκριση είναι όμως η πιο διαδεδομένη απόδειξη διαφθοράς και αντικοινωνικότητας, δηλαδή φασισμού εδώ στην Ελλάδα που είναι βέβαια το ίδιο άδικη και αντιδημοκρατική όπως και κάθε άλλου είδους διάκριση. Μιλάω για έναν φασιστικό δημόσιο τομέα. Εγώ προσωπικά έχω δεχθεί προσβολές και εξευτελισμούς μέσα σε τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και μάλιστα από ‘’αριστερούς’’ καρεκλοκένταυρους σε βαθμό που να θεωρώ το εαυτό μου …αντιστασιακό.

Ελπίζω ότι οι άνθρωποι την επόμενη μέρα, που είναι σίγουρο ότι θα θελήσουν να ζήσουν ξανά σε οργανωμένες κοινωνίες να επινοήσουν πιο ανθρώπινους τρόπους ρύθμισης των κοινωνικών ζητημάτων και να μην αρχίσουν να παριστάνουν τους θεούς ξανά αποφεύγοντας έτσι την αλαζονεία της εξουσίας που αποτελεί ύβρη και τιμωρείται ΦΥΣΙΚΑ με φασισμό άλλες αρρώστιες!

Δεν μπορεί συνδικαλιστές του δημοσίου να διαπραγματεύονται τα συμφέροντα μιας χώρας και να καλούνται να αντιμετωπίσουν προβλήματα που η λύση τους από τη φύση της θα είναι ενάντια στα προσωπικά τους συμφέροντα. Αυτοί μια ζωή κονομούσαν με δανειακή δύναμη και δανεικά λεφτά, στο όνομα του λαού δηλαδή στις πλάτες του.

Το κέντρο μεσογειακών μελετών ανακοίνωσε στις 8-6-2015 ότι η διαφθορά του δημοσίου τομέα στην Ελλάδα, φακελάκια σε γιατρούς του δημοσίου, σε πολεοδομίες, τεχνικές υπηρεσίες δήμων, άγρα μαθητών από εκπαιδευτικούς για ιδιαίτερα και τα λαδώματα γενικώς ανέρχονται σε δεκαοκτώ δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως. Αφορολόγητα φυσικά.

Κάποιοι λένε ότι το δημοψήφισμα ήταν μια φούσκα, εγώ λέω ότι ήταν μια παγίδα που έστησε η αριστερή και δεξιά συνιστώσα της συγκυβέρνησης των δυο άκρων, επειδή δεν θέλουν και δεν μπορούν να βρουν λύση. Παγίδα στο ενενήντα τις εκατό του ελληνικού λαού και στον Τσίπρα. Έτσι το λόμπι της δραχμής οργάνωσε τον έλεγχο κεφαλαίου γνωρίζοντας ότι οι Ευρωπαίοι ακολουθούν κανόνες και δεν μπορούν να δίνουν παράταση ρευστότητας αιωνίως. Μια μέρα θα καταλογιστούν ευθύνες σ’ αυτούς που έβαλαν βέτο και απαίτησαν να γίνει το δημοψήφισμα τελευταία στιγμή, διότι πρόκειται για τερατώδη απόφαση αυτοκαταστροφής.

Άλλωστε όπως σας είπα όσο πιο πολύ θεό και όσο πιο πολύ Λαό ακούτε τόσο μεγαλύτερα τα εγκλήματα που θα υποστείτε. Η Μικρασιατική Καταστροφή έγινε κατόπιν δημοψηφίσματος. Το Ξέρατε;

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...