Χίος, Σάββατο 18 Ιανουαρίου

Εορταστικά τουρνουά σκακιού στον Φάρο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
Τετ, 18/12/2019 - 06:59

Το σκακιστικό τουρνουά της Παρασκευής 27/12/2019 θα έχει ώρα έναρξης 5:30 μμ και θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες.

Χώρος αγώνων:  ΦΑΡΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ

  • συμμέτοχης στο τηλέφωνο του συλλόγου (2271020621), καθώς και στον χώρο των αγώνων 15 λεπτά πριν την έναρξη.

Δικαίωμα συμμέτοχης θα έχουν μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων.

Θα χωριστούν σε τρία γκρουπ.

Α γκρουπ : Α έως  Γ δημοτικού

Β γκρουπ : Δ έως  ΣΤ δημοτικού

Γ γκρουπ : Γυμνάσιο

Το τουρνουά θα είναι ελβετικό 5 γύρων με χρόνο σκέψης δέκα (10) λεπτά για όλη την παρτίδα και τρία (3) δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση από την αρχή της παρτίδας.

Απονομές : Κύπελλο στον πρώτο κάθε γκρουπ και ακόμα μετάλλια στους τρεις πρώτους του κάθε γκρουπ. Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Το σκακιστικό τουρνουά της Κυριακής 29/12/2019 θα έχει ώρα έναρξης 5:30 μμ και θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες.

Χώρος αγώνων  ΦΑΡΟΣ ΒΑΡΒΑΣΙΟΥ

  • συμμέτοχης στο τηλέφωνο του συλλόγου (2271020621), καθώς και στο χώρο των αγώνων 15 λεπτά πριν την έναρξη.

Δικαίωμα συμμέτοχης θα έχουν οι ενήλικες και οι μαθητές Λυκείου

Θα υπάρχει μόνο ένα γκρουπ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και χρόνο σκέψης δέκα (10) λεπτά για όλη την παρτίδα και επιπλέον τρία (3) δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση από την αρχή της παρτίδας. Απονομές : Κύπελλο στον πρώτο και ακόμα μετάλλια στους τρεις πρώτους του γκρουπ. Αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Σχετικά Άρθρα

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ
Δευ, 13/01/2020 - 15:46
Ο Ν.Ο. Χίου/AstraAirlines θα πάρει μέρος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 η πρώτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Ανδρών, στην οποία μετείχαν από τη Χίο οι ομάδες του ΝΟΧ και της ΠΕΚΕΒ.

Ο ΝΟΧ πήρε μέρος στον πρώτο όμιλο Αττικής και προκρίθηκε αήττητος στην επόμενη φάση, κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του. Νίκησε το Παλαιό Φάληρο με 6-4, το Νηρέα Γέρακα με 10-5, την Τρίαινα Βούλας με 26-5 και την ΑΕΚ με 19-9.

Η Βαθμολογία του α' ομίλου:

1. Ν.Ο. Χίου               12

2. Παλαιό Φάληρο     9

3. Νηρέας Γέρακα      6

4. ΑΕΚ                          3

................................

5. Τρίαινα Βούλας     0

Ο Ν.Ο. Χίου αγωνίστηκε με τους: Καρακούρος Ιωάννης, Γιαννάρας Ιωάννης, Κούτης Σταμάτης, Μαρουλάς Μάρκος, Μόκκας Κωνσταντίνος, Φραγκιαδούλης Αργύρης, Σφηκάκης Αντώνης, Αλάτσης Παναγιώτης, Γκίλλας Νικόλαος, Παπαγεωργάκης Δημήτριος, Γδύσης Αθανάσιος, , Καρακούρος Μιχαήλ, Σπανογίαννης Κωνσταντίνος , Λαγκώνας Νικόλαος,, Παπαδάτος Αλέξανδρος, Παπαδάτος Μιχαήλ, Μπαρτζιώκας Δημήτριος.

Προπονητής της ομάδας των Νέων Ανδρών του ΝΟΧ είναι ο Γιώργος Ντόσκας και έφορος ο Πρόεδρος του ΝΟΧ, Δημήτρης Σκαπινάκης.

Η ΠΕΚΕΒ πήρε μέρος στο 2ο όμιλο Αττικής, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποια νίκη στα 4 παιχνίδια που έδωσε κι έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Έχασε από τον Εθνικό Πειραιά με 21-2, από τον Γ.Σ. Ηλιούπολης με 18-9, από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 17-7 και από τον Ηλυσιακό με 19-2.

Η Βαθμολογία του β' ομίλου:

1. Απόλλων Σμύρνης            9 (3 αγ.)

2. Ηλυσιακός                         9 (4 αγ.)

3. Εθνικός Πειραιά               6 (3 αγ.)

4. ΓΣ Ηλιούπολης                 3 (4 αγ.)

...............................................

5. ΠΕΚΕΒ                               0 (4 αγ.)

Το παιχνίδι Απόλλωνα Σμύρνης - Εθνικού Πειραιά, δεν έγινε την Κυριακή το βράδυ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και αναβλήθηκε για μία από τις προσεχείς ημέρες (σύμφωνα με τους υπεύθυνους έπρεπε να κλείσει η πισίνα), αλλά δεν επηρεάζει την υπόθεση πρόκριση, παρά μόνο την τελική κατάταξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Έτσι οι 22 που έχουν σφραγίσει ήδη τα εισιτήρια πρόκρισης είναι οι: Ν.Ο. Χίου, Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΑΕΚ (από τον Α΄Όμιλο Αττικής), Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Εθνικός Πειραιά, Γ.Σ. Ηλιούπολης (από τον Β΄Όμιλο Αττικής), Γ.Σ. Περιστερίου, Α.Ε. Χαϊδαρίου, Μίλων, Νηρέας Χαλανδρίου (από τον Γ΄Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, Πανσερραϊκός, Πύρρος Ιωαννίνων (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), Ολυμπιακός, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Λαμίας (από τον Όμιλο Βόλου), Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, Ν.Ε. Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας). Οι αγώνες της β' φάσης θα γίνουν 6-8/3/2020.