Επίσκεψη στο Ιωνικό Κολυμβητήριο του πρόεδρου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 25/05/2023 - 14:46

 

Στη Χίο βρέθηκε  ο Πρόεδρος  της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ)  Κυριάκος Γιαννόπουλος ο οποίος επισκέφθηκε και το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου, μετά τις πρόσφατες εργασίες  ανακαίνισης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Νήσων Αιγαίου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος,  Οδυσσέα Μαράτσο,  έγιναν  σημαντικά βήματα με την ανακαίνιση του Ιωνικού  κολυμβητηρίου, κυρίως με την αλλαγή της τέντας όμως εκκρεμούν ακόμη εργασίες στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, που εμποδίζουν τις προπονήσεις και τις αθλητικές διοργανώσεις, με τον ίδιο να αναφέρει ότι θα μπορούσε να έχει προχωρήσει η επισκευή του καταδυτηρίου.

Ο κος Μαράτσος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι κολυμβητικές υποχρεώσεις θα τελειώσουν Ιούλιο ενώ στις 23 Σεπτεμβρίου - νωρίτερα τουλάχιστον κατά ένα μήνα- θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα πόλο, που σημαίνει ότι το κολυμβητήριο, χωρίς τη δυνατότητα χρήσης του καταδυτηρίου, δεν θα μπορεί να μείνει κλειστό για έργα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και  στην συνάντηση με τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, λέγοντας ότι δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει  και να στηρίξει τις προτάσεις  για προπόνηση και άλλων ομάδων στη Χίο όταν ολοκληρωθεί το Ιωνικό.

episkepsi_sto_ioniko_toy_proedroy_tis_kolymvitikis_omospondias_ellados

Σχετικά Άρθρα