
Τις χιώτικες ομάδες μπάσκετ, που ολοκλήρωσαν την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022, αναφορικά με τις εθνικές κατηγορίες, συγχαίρει η ΕΟΚ / ΤΕ Χίου.
Συγκεκριμένα συγχαίρει την ομάδα ανδρών του ΒΑΟΛ Χίου που πέτυχε 11 νίκες σε 16 αγώνες ,στον 2ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής Ανδρών κατακτώντας την υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ ομάδα ανδρών από το νησί μας σε εθνική κατηγορία, αλλά και την ομάδα γυναικών του ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ που πέτυχε 7 νίκες και κατέκτησε, πέρα από την άνετη παραμονή της και την 5η θέση στον 1ο Όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
Τέλος η τοπική επιτροπή καλαθοσφαίρισης συγχαίρει την ομάδα ανδρών του ΦΟ Βροντάδου που πέτυχε 3 νίκες και εξασφάλισε πανηγυρικά την παραμονή της στον 2ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής Ανδρών στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτή.
Η επιτροπή υπόσχεται επίσης ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό κάθε ομάδας που εκπροσωπεί το νησί μας σε εθνικό επίπεδο.
"Μοιραζόμαστε την περηφάνια και τη χαρά ολόκληρης της μπασκετικής Χίου, ευχόμενοι σε όλους καλή δύναμη ώστε οι επιτυχίες της χιώτικης καλαθοσφαίρισης να πολλαπλασιαστούν και να γιγαντωθούν ακόμα περισσότερο", καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.