Το "Ευχαριστώ" της Μίκρας

Κυρ, 05/09/2021 - 19:14

«Λίγο πριν ξεκινήσει η ομάδα μας την προετοιμασία για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά, ο λογισμός μας ανατρέχει ένα χρόνο πριν, όπου σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Μικρασιατικής, με την σύμφωνη γνώμη των παικτών μας, παίρνει το ρίσκο, δηλώνει συμμετοχή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκπροσωπήσει το νησί με αξιοπρέπεια» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα Μικρασιατική και συνεχίζει:

«Οι αντιξοότητες στο εγχείρημα αυτό, για μια νησιωτική ομάδα γνωστές σε όλους μας, με την πανδημία να δημιουργεί ακόμη περισσότερες! Όμως η Μικρασιατική είναι μια οικογένεια που στις δυσκολίες παραμένει ενωμένη!

Το εγχείρημα αυτό μας γέμισε με εμπειρίες, ανέπτυξε την ποδοσφαιρική μας αντίληψη, μας έδωσε περισσότερη γνώση, ωστόσο για να πραγματοποιηθεί ήταν απαραίτητη η αρωγή:

• Του Δήμου Χίου, του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη , του ΝΠΔΔ Δ. Χίου και του Προέδρου του ΝΠΔΔ Μανάρα Ιωάννη που προσέφεραν στην ομάδα μας ιδιαίτερα σημαντική οικονομική ενίσχυση

• Της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνου, καθώς κάλυψαν τα έξοδα μετακίνησης & διαμονής για δύο αποστολές , μας παρείχαν ρουχισμό και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Παντελή Βρουλή που μας ενημέρωσε και μας βοήθησε στην πραγματοποίηση των εβδομαδιαίων rapid test

• Του δικού μας "Μικρασιάτη" Μαρκέλλου Σκούφαλου που στήριξε την προσπάθεια μας οικονομικά αλλά και ηθικά

• Του καταστήματος Mastiha Shop που με τα όμορφα δώρα του "γνώρισε" στους φιλοξενούμενους μας τις χιώτικες γεύσεις και την μαστίχα μας

• Της εταιρείας Blue Star Ferries με την έκπτωση που παρείχε στα εισιτήρια μας, καθώς πραγματοποιήσαμε πολλές μετακινήσεις

• Του μαγαζιού Nectarini που παρείχε φαγητό στους φοιτητές παίκτες μας

• Των ομάδων του νησιού Δάφνη, Θύελλα, Ηρακλή, Ποσειδώνα που μετά την οριστική διακοπή του τοπικού πρωταθλήματος παραχώρησαν παίκτες τους στην ομάδα μας!

• Και φυσικά χωρίς την δική σας βοήθεια, που μας στηρίξατε αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας μας, παρόλο που δεν είχατε την δυνατότητα να μας παρακολουθήσετε από κοντά λόγω των συνθηκών!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Το ταξίδι μας στη Γ Εθνική για κάποιους ήταν κάτι παράτολμο, όμως για εμάς ήταν ένα όνειρο, μια εμπειρία μοναδική που θα συζητάμε για χρόνια και αποτελεί πολύτιμο κομμάτι της μακραίωνης ιστορίας μας!

Ευχαριστούμε τον πρώην προπονητή μας Χριστόφορο Τσατσαρώνη, τους παίκτες μας και όλους εσάς που μας στηρίξατε -ο καθένας με τον δικό τους τρόπο- σε αυτήν την προσπάθεια!

Η οικογένεια μας από την προσεχή Δευτέρα μπαίνει ξανά στους γνώριμους ποδοσφαιρικούς ρυθμούς της, έτοιμη να παλέψει και πάλι για να κάνει το αδύνατο δυνατό, τιμώντας την ιστορία της και τις Μικρασιατικές καταβολές της!

Όρεξη, πάθος, αγάπη για το ποδόσφαιρο και είμαστε έτοιμοι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά!

Σχετικά Άρθρα