ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΠΙΝΙΑΣ: Στις λεπτομέρειες έχασε τα μετάλλια!

ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ
Κυρ, 30/04/2017 - 20:17
Ο χιώτης πρωταθλητής Γιάννης Πιπινιάς έχασε στις λεπτομέρειες το μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα Τεχνικής Κολύμβησης. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο με την Ειρήνη Δεληγιάννη, η οποία κατέκτησε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Πολύ καλή παρουσία έκανε ο Γιάννης Πιπινιάς στην Πανεπιστημιάδα Τεχνικής Κολύμβησης που έγινε στην Πολωνία. Ο χιώτης πρωταθλητής συμμετείχε στους τελικούς και στα δύο αγωνίσματα που κολύμπησε χάνοντας στις λεπτομέρειες ένα μετάλλιο.

Την περασμένη Δευτέρα έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου. Το έχασε για 10 εκατοστά του δευτερολέπτου. Στα 100 μέτρα διπλά πέδιλα, τερμάτισε στην 4η θέση με επίδοση 44 δευτερολέπτων και 60 εκατοστών ενώ ο τρίτος, που ήταν ο ιταλός Πεγκοράρο, σημείωσε επίδοση 44 δευτερόλεπτα και 50 εκατοστά!

Στις λεπτομέρειες έχασε μία θέση στο βάθρο και την επόμενη ημέρα. Ο Πιπινιάς (που αγωνίζεται στον Άτλαντα Θεσσαλονίκης, αφού σπουδάζει στην πόλη της Μακεδονίας) στάθηκε άτυχος και στα 50 μέτρα διπλά πέδιλα. Κατετάγη 5ος με χρόνο 20.42 ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι εκτός από τον πρώτοι, οι άλλοι επτά αθλητές του τελικού τερμάτισαν στο ίδιο δευτερόλεπτο!

«Είμαι ευχαριστημένος με τις εμφανίσεις μου, διότι βρίσκομαι σε στάδιο προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος Όπεν και οι 4 κούρσες μου, έδειξαν ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο», ανέφερε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ www.koe.org.gr) o Γιάννης Πιπινιάς, προσθέτοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιώργο Αδάμ, την ΚΟΕ και τον Γιώργο Σαλταμανίκα που μας βοηθάει σε ό,τι χρειαστούμε».

Στη διοργάνωση η Ελλάδα εκτός από τον Πιπινιά εκπροσωπήθηκε και με την Ειρήνη Δεληγιάννη, η οποία πήρε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 100 μέτρα επιφανείας με 41.41, ενώ ήταν 3η καταντώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μέτρα επιφανείας με 1.35.04.

Σχετικά Άρθρα