Χίος, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου

Γιορτή για το Κύπελλο πετοσφαίρισης στο νησί μας

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 24/02/2016 - 16:42

Το μεσημέρι της Τετάρτης 24/2/16 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ Γυναικών. Η είσοδος των φιλάθλων στο Κλειστό γυμναστήριο των Καμποχώρων θα γίνει με ονομαστικά εισιτήρια, με τους φιλάθλους να πρέπει να υποδεικνύουν και την αστυνομική τους ταυτότητα. Παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς των ομάδων.

Και οι τρεις αναμετρήσεις για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλι των Γυναικών, δηλαδή οι ημιτελικοί και ο τελικός, θα μεταδοθούν τηλεοπτικά σε απευθείας κάλυψη από την ΕΡΤ. Για τη σπουδαιότητα της διοργάνωσης που θα φιλοξενηθεί στο νησί μας μίλησαν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παντελής Καμπούρης.

Στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου βόλεϊ των Γυναικών θα πάρουν μέρος οι ομάδες: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Γ.Σ. Ηλιούπολης.

 

Στα Καμπόχωρα το final 4 στο Βόλεϊ Γυναικών

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 14/11/2018 - 10:23
Ο Χριστόφορος Μερούσης μόλις έχει τερματίσει στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο των Αθηνών

Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου με ανακοίνωσή της συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή του Φιλοπρόοδου Ομίλου Βροντάδου, Χριστόφορο Μερούση, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου με χρόνο δύο ώρες 23 πρώτα και 43 εκατοστά.

Επίσης τα εύσημα στον Χιώτη πρωταθλητή για την επιτυχία του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δίνει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυρίου Κάρμαντζη αναφέρει: «Από καρδιάς εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την κατάκτηση της 2ης θέσης μεταξύ των ελλήνων αθλητών στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2018.

Γνωρίζω, όπως γνωρίζουν και οι συμπατριώτες μας, τη μεθοδική και σκληρή δουλειά σου και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεις και διατηρείσαι στο υψηλότερο επίπεδο για πολλά χρόνια. Είναι αυτή η προσπάθεια η οποία φέρνει τόσες επιτυχίες και διακρίσεις.

Για όλους εμάς τους συμπατριώτες σου, οι διακρίσεις σου είναι δικαιολογημένα πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας. Αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι οι αξίες του αθλητισμού, το αγωνιστικό ήθος και η διαρκής προσπάθεια επιβραβεύονται. Αποτελούν παράδειγμα για τα νέα παιδιά.

Εύχομαι πάντα να είσαι γερός, και πάντα μαχητής για την επίτευξη των στόχων σου».