Χιώτικες παρουσίες στην Εθνική Νέων Ανδρών και στην Εθνική Νεανίδων στο πόλο

Παρ, 24/08/2018 - 14:26
polo-photo-summer-2018

Τρία παιδιά από το νησί μας έχουν συμπεριληφθεί στις Εθνικές ομάδες Νέων Ανδρών και Νεανίδων στο πόλο, όπου θα συμμετάσχουν σε σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις.

Αύριο αναχωρεί για το Μινσκ της Λευκορωσίας η Εθνική μας ομάδα πόλο Νέων Ανδρών, προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ξεκινάει την Κυριακή και θα διαρκέσει έως και τις 2 Σεπτεμβρίου.

Στην 13άδα που έχει επιλέξει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Τέο Λοράντος, συμπεριλαμβάνονται δυο Χιώτες παίκτες. Είναι ο Κώστας Γκιουβέτσης (ΝΟ Βουλιαγμένης) και ο Νικόδημος Αγιωργούσης (ΝΟ Χανίων).

Η ελληνική ομάδα στον όμιλο της θα παίξει με Μαυροβούνιο, Λευκορωσία και Ρουμανία.

Η Χιώτισσα Παίκτρια της Γλυφάδας Ελένη Κανετίδου  είναι στην 13άδα που έχει επιλέξει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Δήμου για την Εθνική μας ομάδα πόλο νεανίδων που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι αγώνες θα γίνουν στο Βελιγράδι και αρχίζουν την Δευτέρα με την ελληνική ομάδα να αντιμετωπίζει στον όμιλο της, την Βραζιλία, το Ουζμπεκιστάν και την Αυστραλία. Το Πρωτάθλημα  στην πρωτεύουσα της Σερβίας θα ολοκληρωθεί επίσης την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά Άρθρα