Χιώτικος θρίαμβος στην Aegean Regatta-Στην 1η θέση το DRAGON στην ORC Club, στην 2η θέση το CODE ZERO MASTIHASHOP στην ORC International!

Σάβ, 25/08/2018 - 21:13
regatta-first-2018

Με θρίαμβο για τα Χιώτικα σκάφη ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πυθαγόρειο της Σάμου, η Aegean Regatta 2018.

Στην κατηγορία OCR Club πρώτευσε για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, το DRAGON με Κυβερνήτες τον Γιάννη Μυτακίδη και τον Μάρκο Παγούδη.

Στην τελευταία ιστιοδρομία που ήταν παράκτια, το χιώτικο σκάφος τερμάτισε στην 1η θέση, σφραγίζοντας έτσι την επικράτηση του στην γενική κατάταξη, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις σε όλα τα σκέλη του αγώνα.

Παράλληλα το DRAGON κατέλαβε την 1η θέση στην επιμέρους κατηγορία-3.

Στην κατηγορία ORC International το σκάφος CODE ZERO MASTIHASHOP με κυβερνήτη τον Μιχάλη Μπελέγρη, κατέκτησε την 2η θέση στην γενική κατάταξη. Στις σημερινές δυο τελευταίες παράκτιες ιστιοδρομίες, τερμάτισε στην 5η και στην 4η θέση.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στην κατηγορία ORC Club το σκάφος ORION με κυβερνήτη τον Γιώργο Μπελέγρη, στην σημερινή τελευταία ιστιοδρομία τερμάτισε στην 3η θέση. Έτσι κατετάγη στην 14η θέση στην γενική κατάταξη και στην 4η θέση στην επιμέρους κατηγορία-3.

Το HAKUNA MATATA με κυβερνήτη τον Κώστα Μουσουρούλη πήρε την 28η θέση στην τελευταία ιστιοδρομία και πλασαρίστηκε στην 29η θέση της γενικής κατάταξης. Στην επιμέρους κατηγορία-1 ήταν στην 8η θέση.

Και τα τέσσερα χιώτικα σκάφη έτρεξαν στον αγώνα με τα χρώματα του ΝΟ Χίου.

Σχετικά Άρθρα