Η μαστίχα... τρέχει και στον Μαραθώνιο

Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα καλύψει το μεγάλο γεγονός
Παρ, 11/11/2022 - 07:40

Ο Μαραθώνιος είναι το... θέμα και η είδηση για την Αθήνα αλλά και για όλη τη χώρα, εδώ και 39 χρόνια.

Σ' αυτόν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου για πρώτη φορά θα... τρέξει και η Χίος, μέσω της... μαστίχας της με μια μεγάλη ομάδα, που θα συμμετάσχει με το λογότυπο των Mastiha shop.

To γεγονός θα καλύψει ειδησεογραφικά από το νησί μας η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας έχει διανύσει τα τελευταία χρόνια μία καταπληκτική πορεία ανάπτυξης και προόδου. Ο ΣΕΓΑΣ, με όραμα, ολοκληρωμένο σχεδιασμό και συστηματική προσπάθεια, έδωσε και δίνει στο εθνικής σημασίας και διεθνούς εμβέλειας αθλητικό, πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός την πρέπουσα προσοχή και το οδηγεί με σταθερά βήματα εκεί που αξίζει να είναι ο αυθεντικός μαραθώνιος, στην κορυφή του παγκόσμιου Μαραθώνιου Κινήματος.

Παρότι ο δρόμος προς την κορυφή είναι ακόμη μακρύς, τα στοιχεία της προόδου του Μαραθωνίου της Αθήνας είναι αδιαμφισβήτητα. Σήμερα σχεδόν κάθε οικογένεια ή παρέα έχει κάποιον που συμμετέχει στους αγώνες και τις εκδηλώσεις του μεγαλύτερου πια ετήσιου γεγονότος στην Ελλάδα. Από 4.000 συμμετέχοντες, λιγοστούς φιλάθλους και τηλεθεατές το 2005, ο Μαραθώνιος έφθασε στους 30.000 δρομείς, δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους και πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές το 2013. Ο ΣΕΓΑΣ και το κίνημα δρομέων ωθεί κάθε μέρα τους Έλληνες σε ένα νέο, υγιεινό, καλύτερο τρόπο ζωής. Τα δρομικά γεγονότα και οι συμμετοχές σ’ αυτά έχουν πραγματικά εκτιναχθεί στα ύψη.

Σχετικά Άρθρα