Καλλονή και ΠΑΧ προχωράνε μαζί!

Πέμ, 04/06/2015 - 22:45

Καλλονή και Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου ενώνουν τις δυνάμεις τους. Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2015, επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών σε ό,τι αφορά τις υποδομές και την καλύτερη αξιοποίηση χιωτών ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Σούπερ Λίγκα, που ήδη δραστηριοποιείται έντονα στα ηλικιακά τμήματα, με τη συμμετοχή στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα Κ20, Κ17 και Κ15.

Αντιπροσωπεία της Καλλονής αποτελούμενη από τον Προκόπη Καρτάλη (Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ) και τον Δημήτρη Γαβαλά (υπεύθυνο Ακαδημιών της Καλλονής) συναντήθηκε με τους ιθύνοντες της ΠΑΧ και συμφώνησαν να συνεργαστούν σε επίπεδο υποδομών.

Αποφασίστηκε η δημιουργία ενός διανησιωτικού δικτύου σχολών που θα τελεί υπό την ομπρέλα της Καλλονής και που ως γνώμονα, όπως τονίζεται και σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ της Λέσβου, θα έχει την εξέλιξη του ποδοσφαιρικού Αιγαίου και την προσέλκυση περισσότερων παιδιών στο χώρο αυτό.
Στη συνάντηση από την πλευρά της ΠΑΧ παραβρέθηκαν οι Νίκος Τσακός, Παναγιώτης Μαυράκης και Νίκος Κλαδιάς.
Σε επικοινωνία του προέδρου της Καλλονής Νίκου Μιχαλάκη με τους υπεύθυνους της ΠΑΧ υπήρξε ταύτιση απόψεων για την ποδοσφαιρική ανάπτυξη των νησιών και ειδικότερα για τη νέα αυτή συνεργασία η οποία γεννήθηκε από την Πέμπτη το απόγευμα.

«Όπως είναι γνωστό οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής Ξύδας, Τριανταφύλλου, Κρητικός, Μπαστιάνος, Γκιάλης, προέρχονται από την ΠΑΧ. Αυτή ήταν η αφορμή να προχωρήσουμε με την Ακαδημία αυτή σε μια πιο στενή συνεργασία, με στόχο να μπορέσουμε και άλλα παιδιά από τη Χίο που μπορεί να έχουν το ταλέντο να περάσουν σε αυτό το επίπεδο», σχολίασε στην ιστοσελίδα της Αλήθειας ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Πρόσθεσε ότι: «Αναγνωρίστηκε θεωρώ από εμάς η δουλειά που κάνει η ΠΑΧ στις υποδομές και αυτό μας ώθησε να προχωρήσουμε σε αυτή τη συνεργασία, σε ένα καλύτερο επίπεδο που θα μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε την εξέλιξη των παιδιών και εδώ στη Χίο και στη Μυτιλήνη. Νομίζω ότι αυτή η νέα συνεργασία της Καλλονής με την ΠΑΧ θα έχει σημαντικές προοπτικές και για άλλα παιδιά από το νησί σας, να μπορέσουν να μεταπηδήσουν στην ομάδα μας και να στελεχώσουν τις αναπτυξιακές μας ομάδες και γιατί όχι όπως και ο Ξύδας την ανδρική ομάδα που παίζει στη Σούπερ Λίγκα!».

Σχετικά Άρθρα