Με ήττα ξεκίνησε τη χρονιά ο ΝΟΧ/Astra Airlines

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΟ ΙΩΝΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ 13-7, ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 05/10/2019 - 19:21
Νίκη του ΝΟΧ/Astra Airlines επί των Χανίων με 9-8

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα αγωνιστική χρονιά η ανδρική ομάδα πόλο του νησιού μας. Στην 1η αγωνιστική της Α1 πόλο των Ανδρών, που έγινε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, έχασε από τον συνονόματό του ΝΟΧ, με 13-7. Ο ΝΟΧ/Astra Airlines φάνηκε ανέτοιμος για την πρεμιέρα του 34ου πρωταθλήματος, όπου στόχο και πάλι έχει την παραμονή. Ο Ν.Ο. Χανίων, που έχει τον ίδιο στόχο με τη χιώτικη ομάδα, φάνηκε πιο δεμένος σαν ομάδα και πέτυχε σχετικά εύκολα το στόχο του, που ήταν να φύγει από το Ιωνικό Κολυμβητήριο με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Βέβαια η κακή εικόνα του ΝΟΧ/Astra Airlines δικαιολογείται από το γεγονός ότι την τελευταία στιγμή στήθηκε το ρόστερ της ομάδας και μέχρι τώρα, με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και με το κολυμβητήριο, οι παίκτες της ομάδας δεν έχουν προλάβει να κάνουν την απαραίτητη προπόνηση, σε αντίθεση με τα περισσότερα συγκροτήματα που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους από τις 20 Αυγούστου. Ο Γιώργος Ντόσκας, πάντως, τεχνικός της χιώτικης ομάδας, θεωρεί ότι η εικόνα θα αλλάξει, το υλικό που έχει με την κατάλληλη προπόνηση μπορεί να είναι ανταγωνιστικό και σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται ώστε να πετύχει τον τελικό στόχο του.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου, η γηπεδούχος ομάδα έχασε την επαφή με τον αγώνα στα μέσα της 2ης περιόδου που τα Χανιά πέρασαν μπροστά και παρουσίασε προβλήματα και στην αμυντική και στην επιθετική της λειτουργία. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη, σε ένα ιδιόμορφο πρωτάθλημα που θα έχει διπλές αγωνιστικές (Σάββατο - Τετάρτη) αλλά και μεγάλα κενά διαστήματα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, γεγονός που για τη Χίο μπορεί να αποδειχθεί και καλό.

Τα 8λεπτα: 2-1, 3-6, 1-2, 1-4.

Ν.Ο. ΧΙΟΥ/Astra Airlines (Γιώργος Ντόσκας): Μαντής, Μιμίδης Στ., Μιμίδης Μ., Μπερτόλης 1, Παππάς 1, Κουλιεράκης, Κανδιόγλου 1, Μόκκας, Μαρουλάς 1, Κουρλιάφτης 1, Καλαργυρός 2, Ντούλος, Καρακούρος Ι., Καρακούρος Μ., Γκίλλας.

Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 4, Νάστραν, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης 5, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Πετρόχειλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος (με λίγα λάθη που όμως δεν επηρέασαν το παιχνίδι).

Το επόμενο Σάββατο ο ΝΟΧ/Astra Airlines πηγαίνει στον Πειραιά να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα