Ο αγχωμένος ΒΑΟΛ έβγαλε ψυχή και πάθος στο τέλος φτάνοντας σε μια μεγάλη νίκη

ΜΕ 66-64 ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Δείτε το Βίντεο
Δευ, 13/11/2017 - 11:41

Δύσκολα και με πολύ άγχος ο ΒΑΟΛ έφτασε στην τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο μπάσκετ Ανδρών. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα για τον 2ο όμιλο του Νότου κέρδισε στο κατάμεστο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χίου με 66-64 την ΑΕΕ Παναγίτσας Χαλκίδας, η οποία μέχρι στιγμής μετράει πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Ο ΒΑΟΛ διατήρησε το αήττητο που έχει στην έδρα του, φτάνοντας σε μια κομβικής σημασίας νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, στο οποίο μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει, έχοντας 4 νίκες και 1 ήττα, όπως και οι Κρόνος Αγίου Δημητρίου, Α.Ε. Πεντέλης που οδηγούν μαζί την κούρσα στην κατάταξη έχοντας 9 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης. Πήγαινε πόντο-πόντο, με τον ΒΑΟΛ να είναι μπροστά αλλά να μην μπορεί να ξεφύγει παραπάνω από 6 πόντους. Η Παναγίτσα έβγαζε αντίδραση κάθε φορά που οι Χιώτες προσπαθούσαν να χτίσουν διαφορά στο σκορ. Ο ΒΑΟΛ προηγήθηκε με 59-53 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, όμως η ομάδα της Χαλκίδας κατάφερε να ισοφαρίσει και να προηγηθεί με 61-64 μόλις 1.10 πριν τη λήξη. Σε εκείνο το σημείο ο ΒΑΟΛ, με τη βοήθεια και του κόσμου, μπόρεσε να βγάλει πάθος και ψυχή κι έτσι με δυο καλές άμυνες που έκαναν οι παίκτες του έκοψαν τη φόρα των φιλοξενούμενων. Ο Τροβάς ευστόχησε σε τέσσερεις βολές και ο ΒΑΟΛ πέρασε μπροστά με 65-64. Ο Τσουρής που αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού στο δάχτυλο του χεριού του πήρε το ριμπάουντ και σημειώνοντας μια βολή στο τέλος διαμόρφωσε το 66-64, χαρίζοντας μια τεράστια νίκη στην ομάδα του.  

Μέτρια η διαιτησία της Μαρίγλη και του Σωτηρχέλη (Λέσβου). Έντονα παράπονα είχαν οι φιλοξενούμενοι από την πρώτη διαιτήτρια. Δεκάλεπτα: 19-17, 34-31, 53-49, 66-64.

ΒΑΟΛ (Βούλικας): Βούτας, Γεωργαντάς, Ανδρουλάκης 3, Σουλίκας 5, Αγγελίδης 8, Καραφαντής, Τσουρής 1, Σαμιώτης 12 (1), Μπουμπάρης 15,Νακόπουλος, Τροβάς 11 (1), Κωσταντινάκος 11 (2).

ΑΕΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχαήλ): Σκεμπές, Καρβούνης 14 (4), Αδαμόπουλος  14 (1), Θεοδωράκος 2, Σπύρου, Μουντρίχας Τσακός, Γκιζογιάννης 15, Σβορώνος 5, Δρακάκης 10, Χοτζάλι 2.

Βούλικας-Μιχαήλ-Αγγελίδης για παιχνίδι ΒΑΟΛ-Παναγίτσας Χαλκίδας 66-64 12/11/17

Σχετικά Άρθρα