Ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου συγχαίρει Φωτ. Παππά και Γιάν. Κάβουρα

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Τρί, 25/05/2021 - 07:24
Φωτεινή Παππά

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας ανακοίνωσε τη συγκρότηση των Εθνικών Ομάδων στο άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης.

Μια θέση στην ομάδα της Εθνικής Νεανίδων κέρδισε επάξια με την εξαιρετική εμφάνισή της, η αθλήτρια του συλλόγου μας, του Αθλητικού Ομίλου Αιγαίου, η 17χρονη Φωτεινή Παππά και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Νέων - Νεανίδων, στο Λινιάνο της Ιταλίας, 13-19 Ιουνίου 2021.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην αθλήτριά μας, στον ακούραστο προπονητή μας Γιάννη Κάβουρα και στους γονείς που με συνέπεια υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Φωτεινής, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.

Ευχόμαστε η συνέχεια της αθλήτριάς μας να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη και ελπίζουμε σε μια διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Αξίζει να τονισθεί ότι αθλήτριες/ες με το ήθος και τους στόχους της Φωτεινής, αποτελούν ένα άριστο πρότυπο για τα μικρότερα παιδιά - αθλητές που επιλέγουν να ασχοληθούν με το άθλημα της Τεχνικής κολύμβησης. 

Συγχαρητήρια αξίζουν και στον πρώην αθλητή του ομίλου μας, Λεωνίδα Γιασεμή, που αγωνίζεται πλέον  με τον Άρη Θεσσαλονίκης, για την πρόκρισή του στην Εθνική Ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών και τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, 3-9 Ιουλίου 2021, στο Τομσκ της Ρωσίας.

Σχετικά Άρθρα