
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, με ιδιαίτερη χαρά και έπειτα από πολυήμερη επικοινωνία και προγραμματισμό, ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου φιλοξένησε, για έξι ημέρες στη Χίο, αποστολή του συλλόγου υποβρύχιας κολύμβησης EGE Sports Club από τη Σμύρνη.
Συγκεκριμένα, 23 παιδιά και έφηβοι αθλητές, συνοδευόμενοι από δύο προπονητές, επισκέφθηκαν το νησί μας και συμμετείχαν σε καθημερινές κοινές προπονήσεις με τον σύλλογό μας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ανταλλάξαμε ιδέες, τεχνικές, στυλ προπόνησης και εμπειρίες, ενώ πραγματοποιήθηκαν και χρονομετρημένοι αγώνες μεταξύ των δύο συλλόγων.
Η φιλοξενία της αποστολής πραγματοποιήθηκε στους ξενώνες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χίου. Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Χίου και την Προμηθευτική Α.Ε. για την άμεση ανταπόκριση και στήριξή τους στο αίτημά μας.
Όλα τα μέλη της αποστολής από τη Σμύρνη εξέφρασαν την ειλικρινή τους ευγνωμοσύνη για τη θερμή φιλοξενία και τη συνολική εμπειρία που είχαν στη Χίο. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι από την υποδοχή, την οργάνωση και το πνεύμα συνεργασίας, υποσχόμενοι θερμή ανταπόδοση κατά την επόμενη συνάντηση στη Σμύρνη. Η συνεργασία αυτή αποτέλεσε μια πολύτιμη εμπειρία και για τις δύο πλευρές, με κοινή επιθυμία να συνεχιστεί και να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Το επόμενο ραντεβού μας έχει ήδη οριστεί: αρχές Σεπτεμβρίου στη Σμύρνη, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης.
Ο Αθλητικός Όμιλος Αιγαίου συνεχίζει να επενδύει σε αθλητικές συνεργασίες που προάγουν την εξωστρέφεια, την αθλητική παιδεία και τη φιλία ανάμεσα στους νέους.





































