Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Ο παπά Γιώργης Κωνσταντίνου Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Καλλιμασιάς

Τρί, 05/11/2019 - 06:07

Την Κυριακή 03/11/2019 στην ενοριακή αίθουσα Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλλιμασιάς πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου «ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΧΙΟΥ», που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιμασιάς του Δήμου Χίου, με θέματα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ., την εκλογή νέου 7αμελούς Διοικητικού Συμβουλίου, 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπου στην Ε.Σ.Ο.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που εξελέγη από τη Γενική Συνέλευση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: 1. π. Γεώργιος Κωνσταντίνου, Πρόεδρος 2. Γεώργιος Γιαννούμης, Αντιπρόεδρος 3. Βίκτωρ Γαρρής, Γενικός Γραμματέας 4. Νίκη Κωνσταντίνου, Ταμίας 5. Παρασκευή Ακρατοπούλου, Έφορος Αγώνων 6. Αργυρώ Μπόλια, Ειδικός Γραμματέας 7. Αναστασία Στεφανίδου, Έφορος Υλικού-Εγκαταστάσεων.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν: 1. Παντελής Νεαμονίτης 2. Διαμάντω Παντελούκα 3. Παναγιώτης Ψαλτάκης.

Για την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία εξελέγησαν, ως Αντιπρόσωπος η Παρασκευή Ακρατοπούλου με Αναπληρωτή τον Βίκτωρα Γαρρή.

Η θητεία των ανωτέρω οργάνων είναι διετής.

Ο Όμιλός έχει δικό του διαδικτυακό τόπο στη διεύθυνση: skakikallimasia.blogspot.gr και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: skakikallimasia@gmail.com Για το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 09/07/2020 - 07:43

Σε εκδήλωση που έγινε χθες από την ΕΠΣ Χίου έγιναν οι απονομές διακρίσεων των πρωταθλητριών  των ποδοσφαιρικών κατηγοριών της.

Καλή συνέχεια σε όλους