Στις 8 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η Α1 Ανδρών στο πόλο

Δευ, 22/09/2014 - 11:46

Δεν υπήρξαν συγκεκριμένες αποφάσεις μετά τη συνάντηση που έγινε το Σάββατο στην Επιτροπή Ανάπτυξης Προγραμματισμού Υδατοσφαίρισης της ΚΟΕ με τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, σε ό,τι αφορά την έναρξη των νέων Πρωταθλημάτων σε Α1 πόλο Ανδρών και Γυναικών.
Συζητήθηκε ο προγραμματισμός της νέας περιόδου, ζητήθηκαν οι προτάσεις από το σύλλογο των παικτών, τις οποίες θα καταθέσουν μέσα στην εβδομάδα, ενώ αναμένεται η ΕΠΑΥ να ξανά συνεδριάσει για να εισηγηθεί τις οριστικές αποφάσεις της στο Δ.Σ. της ΚΟΕ.
Η έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών φαίνεται οριστικά ότι θα πάει για το Νοέμβριο. Οι υπεύθυνοι της ΚΟΕ δικαιολογήθηκαν για την καθυστέρηση που υπάρχει (σε σχέση με τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα) ότι περίμεναν το καλεντάρι από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (LEN) αλλά και το οριστικό πρόγραμμα με τους αγώνες του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να προχωρήσουν σε σχεδιασμό σε ό,τι αφορά τα ελληνικά πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών, καθώς και το Κύπελλο Ελλάδος.
Οι σκέψεις που υπάρχουν είναι να ξεκινήσει το νέο Πρωτάθλημα στις 8 Νοεμβρίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου.
Από πλευράς της ΕΠΑΥ στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρός της, Λεωνίδας Μπατάκης, καθώς και τα μέλη της Αρώνης, Σπηλιωτόπουλος. Από το Σύλλογο των παικτών παραβρέθηκαν οι Χρήστος Αφρουδάκης (Πρόεδρος), Κώστας Τσαλκάνης (Γεν. Γραμματέας), Γιώργος Φουντούλης (Ταμίας).

Σχετικά Άρθρα