Συνεχίζεται το Πρωτάθλημα

Πέμ, 07/12/2023 - 19:10

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α και Β κατηγοριών. Στην Α κατηγορία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα ο αγώνας της τρίτης στη βαθμολογία Θύελλας με τον πρωτοπόρο Ποσειδώνα που θα γίνει το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Χίου. Την ίδια μέρα στον Δαφνώνα η δεύτερη της βαθμολογίας Δάφνη θα αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Ηρακλή. Την Κυριακή στις 12 στο δημοτικό Χίου ο Ολυμπιακός Χίου/Κλασικό θα παίξει με τον Πύργο, ενώ στις 3 μ.μ. στα Νένητα ο Κανάρης θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Βαρβασιακό και την ίδια ώρα στο δημοτικό της Χίου η Μικρασιατική τον Ατρόμητο.

Για την Β κατηγορία θα παίξουν:

Το Σάββατο στο Φαφαλίειο στάδιο Βροντάδος στις 3.30 μ.μ. ο Λέων με τον Όμηρο.

Την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο ο Βροντάδος στον πιο σημαντικό αγώνα της αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον Πανοινούσιο, στα Θυμιανά ο Άτλας θα παίξει με τον Λαίλαπα και στην Καλαμωτή η τοπική ομάδα με την Φάρκαινα. Η Ένωση Λαγκάδας Συκιάδας έχει ρεπό. Οι αγώνες της Κυριακής θα αρχίσουν στις 12.

Ο Αιολικός για την 13η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Superleague 2 θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το μεσημέρι στη Μυτιλήνη τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. 

Σχετικά Άρθρα