Τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Κυρ, 26/11/2023 - 19:51

Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής τα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Α και Β κατηγορίας. Στην Α κατηγορία υπάρχει τριπλή ισοβαθμία στους 13 βαθμούς Θύελλας, Ποσειδώνα και Ατρομήτου αφού στα ντέρμπι της αγωνιστικής η Δάφνη υποχρέωσε τον Ποσειδώνα στην πρώτη του ήττα  στον Δαφνώνα ενώ η Θύελλα πήρε σημαντική νίκη στα Νένητα.

Τα αποτελέσματα: Ολυμπιακός Χίου /Κλασικό - Ατρόμητος 3-3, Δάφνη - Ποσειδώνας 3-0, Κανάρης - Θύελλα 0-1, Πύργος - Βαρβασιακός 4-1 και Ηρακλής - Μικρασιατική 0-0.

Η βαθμολογία: Θύελλα, Ποσειδώνας και Ατρόμητος 13, Δάφνη 12, Πύργος 8, Κανάρης, Ηρακλής και Μικρασιατική 7, Ολυμπιακός Χίου/Κλασικό 5 και Βαρβασιακός 0.

Στην Β Κατηγορία ο Βροντάδος κέρδισε την δεύτερη Ένωση Λαγκάδας Συκιάδας και προηγείται με διαφορά  στη βαθμολογία ενώ ο Πανοινούσιος πήρε νέα νίκη επί του Ομηρου και ανεβαίνει. 

Τα αποτελέσματα: Βροντάδος - Ένωση Λαγκάδας Συκιάδας 3-1, Πανοινούσιος - Όμηρος 1-0, Λέων - Καλαμωτή 1-3 και Ατλας-Φάρκαινα 1-0. Ο Λαίλαπας είχε ρεπό.

Στην βαθμολογία προηγείται ο Βροντάδος με 18 βαθμούς και ακολουθούν η Ένωση με 11, η Καλαμωτή με 10 και ο Πανοινούσιος με 8.Η ομάδα των Οινουσσών είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μείον 5 βαθμούς. 

Σχετικά Άρθρα