Χίος, Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου

Τμήμα κολύμβησης ενηλίκων ξεκινά η Θύελλα Χαλκειούς

Τρί, 23/01/2018 - 09:57
τμήμα κολύμβησης ενηλίκων ξεκινά η Θύελλα Χαλκειούς

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΛΚΕΙΟΥ-ΧΙΟΣ ανακοινώνει την έναρξη τμήματος κολύμβησης ενηλίκων-masters.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικα άτομα που είτε γνωρίζουν κολύμπι και θέλουν να αποκτήσουν αγωνιστική δραστηριότητα, να βελτιώσουν την τεχνική τους, μαθαίνοντας παράλληλα όλα τα στυλ κολύμβησης (ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα), είτε σε ενήλικες που δεν γνωρίζουν κολύμβηση και θέλουν να μάθουν σωστά από την αρχή.

Απευθύνεται επίσης σε υποψήφιους για Τ.Ε.Φ.Α.Α. και στρατιωτικές σχολές – λιμενικό - ναυαγοσώστες που θέλουν να κάνουν μια ολοκληρωμένη προετοιμασία για τις πρακτικές εξετάσεις τους.

Επίσης πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τον έμπειρο και ειδικευμένο προπονητή του συλλόγου προγράμματα αποκατάστασης - αποθεραπείας από τραυματισμούς με εξειδικευμένες ασκήσεις για μυική ενδυνάμωση, εκμεταλλευόμενοι τις ευεργετικές επιδράσεις του νερού, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα κολύμβησης.

Η κολύμβηση γυμνάζει όλο το σώμα, την καρδιά, τους πνεύμονες και τους μυς με την ελάχιστη καταπόνηση των συνδέσμων και των αρθρώσεων. Ενδείκνυται για αύξηση της φυσικής σας κατάστασης.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:

Ιατρική Γνωμάτευση Ειδικού Παθολόγου ή Καρδιολόγου & Δερματολόγου

Αναλυτικά το πρόγραμμα προπονήσεων έχει ως εξής: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10:00 π.μ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ: Αλέξανδρος Πισσίας, καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα κολύμβηση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6946906477

Σχετικά Άρθρα

ΚΑΝΕΤΙΔΟΥ ΚΑΙ ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ
Τρί, 25/09/2018 - 14:04
Η Ελένη Κανετίδου αριστερά και η Ελισάβετ Ιωσηφίδου δεξιά

Χάλκινη στο παγκόσμιο η μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Χίου Ελένη Κανετίδου, με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων Υδατοσφαίρισης. Κατέκτησε την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι από 26/8 -2/9/2018 και την 5η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στη Φουντσάλ Μαδέιρα Πορτογαλίας από 9/9- 16/9/2018.

Πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κλασικού Αθλητισμού ΟΑΚΑ 2018 για την μαθήτρια Ελισάβετ Ιωσηφίδου στην κατηγορία F3 2στην Κορίνα και στον δίσκο Γυναικών και στους περιφερειακούς Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού στην Κορίνα Γυναικών κάτω των 18 ετών.  Επίσης διακρίθηκε στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού Μύκονος 2017 και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα BOCCIA.

Θερμά συγχαρητήρια από τη Δ/ντρια και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Χίου.