Ξεκίνησε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου-Κρήτης στην Άνδρο

Παρ, 23/03/2018 - 20:26
Η αποστολή της ιστιοπλοΐας του ΝΟΧ για την Άνδρο

Άνοιξαν πανιά από σήμερα τα σκάφη που συμμετέχουν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Νήσων Αιγαίου και Κρήτης.

Η διοργάνωση που φιλοξενείται στην Άνδρο και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 25/3, είναι για τις κατηγορίες σκαφών Όπτιμιστ και Λέιζερ. Συμμετέχουν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες από 14 ναυτικούς ομίλους. Διοργανωτές είναι ο Ν.Ο. Άνδρου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Άνδρου και η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ).

Με στόχο να καταφέρει να επαναλάβει την περσινή διάκριση όπου κυριάρχησε στη γενική βαθμολογία, συμμετέχει στους αγώνες ο Ν.Ο. Χίου. Η ομάδα του αποτελείται από 18 αθλητές και αθλήτριες (11 παιδιά στα όπτιμιστ και 7 στα λέιζερ).  Στα Όπτιμιστ την ομάδα του ΝΟΧ αποτελούν οι: Γαβριέλα Χρουνεβέχεν, Αδαμάντιος Μπουλής, Μιχάλης Μακάς, Θανάσης Σιβρισαριώτης, Θέμις Θεοδωράκης, Δημήτρης Τομάζος, Γιώργος Βατάκης, Νίκος Σεζένιας, Θεανώ Αναστασίου, Γιάννης Κεφάλας, Δημήτρης Παπαζής. Στα Λέιζερ την ομάδα συγκροτούν οι: Μιχάλης Χρουνεβέχεν, Γιώργος Τομάζος, Μάρκος Μπαντζός, Νίκος Γεωργούλας, Δημόκριτος Κρασόπουλος, Γιώργος Λιότσης, Κωνσταντίνος Αναδιώτης.

Επίσης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης συμμετέχει και ο Ν.Ο. Καρδαμύλων με 8 αθλητές και αθλήτριες.

Σχετικά Άρθρα