Είμαι μπλέ και βαθμολογώ τον εαυτό μου… Λίαν καλώς

Ο Κ. Μουτζούρης στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV σε μια… Λίαν προεκλογική συνέντευξη
Δείτε το Βίντεο
Κυρ, 17/09/2023 - 20:33

Εκλογές γαρ και είναι λογικό οι εκπομπές «Αυτοπροσώπως» να έχουν παρόμοιο χρώμα με καλεσμένο την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου και εκ νέου υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές Κώστα Μουτζούρη.

Κεφάτος, σίγουρος για την νίκη του, εμφανίζεται με μπλέ πουκάμισο, επίτηδες όπως ομολογεί, για να δείξει για άλλη μια φορά ότι είναι «μπλέ» ιδεολογικά και έξω και μέσα…

«Ναι αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και η Ν.Δ. υποστηρίζουν αναφανδόν τον Αλκιβιάδη Στεφανή» τον... προκαλεί ο Γιάννης Τζούμας.

«Δικαίωμα τους ανταπαντά, αλλά εγώ δεν μπορώ να... αλλαξοπιστήσω. Είμαι «μπλέ» και ανεξάρτητος. Λέω όχι όμως και αντιστέκομαι, αυτό δεν τους αρέσει, αλλά θα τους περάσει».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Κ. Μουτζούρης «παίζει» στην ίδια συνέντευξη το μεταναστευτικό χαρτί, μόνο που δεν συγχαίρει την Κυβέρνηση για την… χορηγία που του κάνει με την αύξηση των ροών, τίθεται ενάντιος στα νέα ΚΥΤ, θεωρεί ότι αυτό έγινε μόνο στην Σάμο, στην Λέσβο είναι παράνομο και προκαλεί σχεδόν την Κυβέρνηση να το λειτουργήσει, για να εισπράξει τις αντιδράσεις, στην δε Χίο θεωρεί δεδομένη την άρνηση.

Κατά τα άλλα αναγνωρίζει τον «φράκτη» της εποχής Μηταράκη και υποστηρίζοντας ότι ο αντίπαλος του σκέπτεται... στρατιωτικά ενώ εκείνος εκπαιδευτικά «βαθμολογεί» τον Μηταράκη Λίαν Καλώς ενώ τον ίδιο βαθμό βάζει και στον εαυτό του, για την πρώτη θητεία του.

Για την δεύτερη όπως ομολογεί οραματίζεται για την Χίο άλλες δύο νέες πτέρυγες στο Νοσοκομείο, παράκαμψη του Βροντάδου, πρόοδο στο Φράγμα του Σαραπειού και master plan στο λιμάνι της Χίου.

aytorposopos_kostas_moytzoyris

Σχετικά Άρθρα