Πόσιμο νερό έχει και τώρα, αλλά όποιος τολμά ας το πιεί

Πέμ, 05/10/2023 - 09:17

Ξεκάθαρος όπως πάντα, έχει πολλές φορές γίνει δυσάρεστος λέγοντας ωμά την πραγματικότητα, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Βασίλης Μυριαγκός, σε συνέντευξη του στο Ράδιο αλήθεια, όσον αφορά τις εξαγγελίες Συνδυασμών, εν όψει των εκλογών ότι θα δώσουν πόσιμο νερό στους δημότες.

"Όσοι το λένε αυτό υποστήριξε έχουν... άγνοια κινδύνου. Νερό πόσιμο έχει και τώρα, για παράδειγμα όλος ο Βροντάδος παίρνει νερό από αφαλατώσεις. Θεωρητικά είναι πόσιμο, αλλά προς Θεού μην το πιεί κανείς" είπε ο Βασίλης Μυριαγκός συμπληρώνοντας.

"Ας σοβαρευτούμε, πόσιμο δεν είναι το νερό αν βγαίνει ικανοποιητικό, ας πούμε, από την πηγή. Μέχρι να φτάσει στο ποτήρι, μεσολαβεί ένα δίκτυο "σουρωτήρι" που πολλές φορές επικοινωνεί ακόμα και εν αγνοία μας με την αποχέτευση, μεσολαβεί και ένα ντεπόζιτο, που μπορεί να έχει να καθαριστεί από την ημέρα που τοποθετήθηκε.

Άρα για να πούμε ότι το νερό είναι πόσιμο θα περάσουν πολλά χρόνια. Το κύριο όμως, κατέληξε δεν είναι να έχουμε πόσιμο αλλά να έχουμε νερό και αυτό δεν μας το εξασφαλίσουν όσοι λένε μεγάλα λόγια και οι ερασιτέχνες της πολιτικής αλλά άλλη μια θητεία του Σταμάτη Κάρμαντζη, που εγγυάται τον επαγγελαμτισμό και την συνέχεια των έργων στον Δήμο μας" κατέληξε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ.

 

Σχετικά Άρθρα