Με ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ στηρίζουμε τη Ναυτική Εκπαίδευση

Δελτίο Τύπου του συνδυασμού του Γ. Δανιήλ στις Οινούσσες
Τετ, 14/05/2014 - 11:23

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις και επαφές του στις Οινούσσες ο υποψήφιος Δήμαρχος Γεώργιος Στ. Δανιήλ και τα μέλη του Συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ επισκέφθηκαν την Τρίτη 13 Μαΐου την Ακαδημία Εμπ. Ναυτικού, το Πρότυπο Μαθητικό Οικοτροφείο και το Λιμενικό Σταθμό Οινουσσών.

Σε μακρά συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με το Διοικητή της ΑΕΝ Οινουσσών κον Γ. Μάργαρη ο διεκδικητής του δημαρχιακού αξιώματος επανέλαβε την πάγια δέσμευσή του για την αδιάλειπτη μέριμνα και συνεργασία προκειμένου ν’ αναβαθμιστεί ο ρόλος της Ακαδημίας και η παρεχόμενη ναυτική εκπαίδευση. Τονίστηκε ότι έχουν γίνει σημαντικά στάδια στην προσέλκυση των σπουδαστών όπως είναι η παροχή της σίτισης, αλλά και η αύξηση του αριθμού των καθηγητών και επισημάνθηκε από την πλευρά του Συνδυασμού ότι όλα τα μέλη θα είναι αλληλέγγυα σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια για την στήριξη της Ακαδημίας.

Στο Πρότυπο Μαθητικό Οικοτροφείο ο υποψήφιος Δήμαρχος και μέλος του Συνδέσμου Ναυτιλίας και Παιδείας Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ διαβεβαίωσε τον Διευθυντή κ. Π. Κομνηνάρη για την άμεση και ολόθυμη στήριξη και συμπαράσταση αναφορικά με τη λειτουργία του Οικοτροφείου, στόχος, που θα επαυξάνει την ευθύνη και την υποχρέωση των περισσοτέρων να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Επίσης διεμήνυσε τις ευχαριστίες προς τη Διοίκηση του Συνδέσμου για το συνεχές πατριωτικό ενδιαφέρον τους και τέλος ευχαρίστησε το προσωπικό για το ζήλο και την αφοσίωση στην φροντίδα των εφήβων οικοτρόφων.

Στο Λιμενικό Σταθμό Οινουσσών ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι Σύμβουλοι επισήμαναν προς τον Προϊστάμενο κ. Στ. Φωτεινό και τους άνδρες του Σώματος τον πρωτεύοντα ρόλο της λιμενικής αρχής για τη φύλαξη και ασφάλεια του λιμανιού και των ακτών, την εύρυθμη λειτουργία και διαβεβαίωσε τη διατήρηση των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ Δήμου και λοιπών Αρχών ασφαλείας ώστε να διαφυλαχθεί η ευταξία και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Αστυνομική Αρχή και εν συνεχεία με κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.

Σχετικά Άρθρα