Παρουσιάζεται η δημοτική κίνηση Οινουσσών, υπό τον Γ. Δανιήλ

Πέμ, 03/04/2014 - 09:44

Σε συνέχεια της ανακοινώσεως της υποψηφιότητάς του για το Δήμο Οινουσσών, ο Γιώργος Δανιήλ,  γνωστοποιεί ότι την προσεχή Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 11 το πρωί θα παρουσιάσει τις θέσεις του για την Οργάνωση ΕΥΘΥΝΗΣ του Δήμου για την επόμενη πενταετία.
"Επέλεξα", αναφέρει, "το χώρο του «ΠΑΛΙΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ» για την ιστορική του σημασία και συμβολισμό για τον τόπο μας. Είναι το πρώτο κτίριο στο νησί μας στο οποίο υψώθηκε η Γαλανόλευκη τον Νοέμβριο του 1912 από τον ελληνικό απελευθερωτικό στρατό." Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου το πρόγραμμα αφορά τις δράσεις του για την βελτιστοποίηση των δημοτικών υπηρεσιών και την άρτια οργάνωση του ακριτικού νησιωτικού Δήμου.
Με άμεση προτεραιότητα την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων μονίμων υπαλλήλων του Δήμου και με μοναδικό σκοπό την παροχή αξιόπιστων δημοτικών υπηρεσιών προς τους δημότες με διαφάνεια, υπευθυνότητα, ταχύτητα, ευελιξία και οικονομία σε όλα τα επίπεδα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ και η ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ θα παρουσιάσουν μέσα από ρεαλιστικές και βιώσιμες προτάσεις, τον προγραμματισμό και τις μεθόδους υλοποίησης των στόχων τους.

Σχετικά Άρθρα