Χίος, Παρασκευή 19 Ιουλίου

ΣΥΡΙΖΑ Χίου κατά Βορίδη

Τετ, 07/05/2014 - 10:36

“Ο ακροδεξιός Βορίδης και αυτοί που στήριξαν τα μνημόνια (όπως κ. Μουσουρούλης) τολμούν να βγαίνουν και να μας κουνάνε το δάχτυλο”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου σε ανακοίνωσή του για τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, από τη Χίο, που έγιναν στο πλαίσιο της προεκλογικής ομιλίας του Κ. Μουσουρούλη.

Η σχετική ανακοίνωση συνεχίζει:

«Οι απόψεις του κ. Βορίδη (αλλά και του κ Μουσουρούλη που τον έφερε παρέα του για προεκλογική στήριξη!) είναι επικίνδυνες για τη χώρα και μάλιστα όταν ακούγονται σε παραμεθόριες περιοχές σαν τη Χίο. Γιατί η καταστροφική πολιτική της οποίας είναι συμμέτοχοι έχει και θα έχει ακόμη χειρότερα αποτελέσματα σε εμάς λόγω νησιωτικότητας. Δεν περιμέναμε βέβαια τίποτα διαφορετικό από τον βουλευτή του ΛΑΟΣ που βρήκε τη θέση του στην αγκαλιά του Σαμαρά μαζί με τον Μπαλτάκο. Οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι σε όλη την πολιτική τους πορεία.

Είναι εχθροί της δημοκρατίας. Αφού τσάκισαν ότι καλό είχε καταφέρει η κοινωνία με τους αγώνες της στο παρελθόν, βαφτίζουν πρόοδο και ανάπτυξη την φτώχεια των πολλών σε όφελος των λίγων. Δηλώνουν ότι νοιάζονται για την δημοκρατική τάξη αυτοί! οι φορείς της κοινωνικής απορρύθμισης και του αυταρχισμού! Βεβαίως η κινδυνολογία του κ. Βορίδη δεν πείθει τους Χιώτες και τις Χιώτισσες. Και δείχνει πόσο επιφανειακή είναι η "μετριοπάθεια" του κ. Μουσουρούλη!

Ο λαός μας στις 18 και στις 25 Μαΐου με την ψήφο του θα τους απαντήσει. Ο πολιτικός χρόνος γι αυτούς που κυβερνούν τη χώρα κόντρα στις ανάγκες και τη θέληση της μεγάλης λαϊκής πλειοψηφίας τελειώνει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις θέσεις του και το πρόγραμμά του μαζί με τον λαό που αγωνιά και αγωνίζεται θα αποκαταστήσουμε την ουσιαστική δημοκρατία στην χώρα μας. Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε στην έξοδο από την κρίση και με συνεχή δημοκρατική διαβούλευση στην κοινωνική ανασυγκρότηση. Για το όφελος των πολλών.»

Σχετικά Άρθρα

Τ' άφησαν... για ανακύκλωση
Σάβ, 05/07/2014 - 13:17

Ο δυνατός αέρας, δημιούργησε μικροπρόβλημα στην περιοχή του Αγ. Ιακώβου το βράδυ της Παρασκευής , όταν έσπασαν καλώδια από τα δέντρα που βρίσκονται στον περίβολο της εκκλησιάς, και έπεσαν πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σπινθήρες.
Άμεση ήταν η επέμβαση της ΔΕΗ, όπου συνεργείο, απομάκρυνε τα κλαδιά από τα ηλεκτροφόρα σύρματα.
Στον αντίποδα της άμεσης επέμβασης της ΔΕΗ, ο Δήμος Χίου, αφού τα κλαδιά έμειναν  εκεί παρατημένα, ανάμεσα στους κάδους ανακύκλωσης, με περιοίκους να δηλώνουν ότι μάλλον λόγω…Σαββατοκύριακου τα κλαδιά θα απομακρυνθούν πια την Δευτέρα!