Αμανή: Θέλουν χωρικό αντιδήμαρχο τον δικό τους δημοτικό σύμβουλο

Τετ, 29/05/2019 - 13:03

Ο Συνδυασμός του Αυτόνομου Τοπικού Συμβουλίου Βολισσού  λίγες ημέρες πριν την ανάδειξη του νέου Δημάρχου Χίου έρχεται ζητά από τους δύο υποψήφιους να δεσμευτούν ότι θα ορίσουν αντιδήμαρχο της περιοχής τον ή την εκλεγμένη στην μονοεδρική τους περιοχή.

Αναλυτικά αναφέρουν:

"Ένα από τα βασικότερα αιτήματα που θέσαμε προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους με τους οποίους συναντηθήκαμε προεκλογικά ήταν ο ορισμός αντιδημάρχου Αμανής που να ζει και να εργάζεται στην περιοχή μας , Ο λαός της Αμανής εξέλεξε στις εκλογές της περασμένης Κυριακής Δημοτικό Σύμβουλο έναν από τους κ.κ. Ποταμούση και Σιταρά και αναμένουμε και εμείς όπως όλοι με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της σταυροδοσίας ποιος από τους δυο θα πλειοψηφήσει. Απόλυτα συνεπείς με το προεκλογικό μας αίτημα καλούμε τους δύο υποψήφιους δημάρχους που θα συμμετάσχουν στο δεύτερο γύρο, να δεσμευτούν ότι θα ορίσουν αντιδήμαρχο τον/την Δημοτικό Σύμβουλο της ενότητας Αμανής . Καλούμε όλους τους παρέδρους και τους νεοεκλεγέντες προέδρους των άλλων κοινοτήτων να τοποθετηθούν σχετικά με το αίτημά μας.

 

Αγαπητοί συγχωριανοί και φίλοι,
η ομάδα του συνδυασμού μας «η Βολισσός αλλάΖΕΙ» νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια το εκλογικό σώμα της Βολισσού για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε να μας αναθέσει την εντολή να αλλάξουμε τη Βολισσό προς το καλύτερο. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλους όσοι πιστεύουν στο όραμά μας να αναδείξουμε τη Βολισσό, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα. Όλοι οι υποψήφιοι έχουμε απόλυτη συνείδηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε από την 1η Σεπτέμβρη 2019 και είμαστε αποφασισμένοι να προσπαθήσουμε για να αξιοποιήσουμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας προς το κοινό συμφέρον. Φιλοδοξία μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων των Βολισσιανών και να αποτελέσουμε τη μαγιά που θα δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα αντιμετώπισης των πολλών προβλημάτων. Όσοι συντάσσονται με το εμείς απέναντι στο εγώ, είναι χρήσιμοι και απαραίτητοι για την Βολισσό και την Αμανή και για αυτό τους καλούμε και τους περιμένουμε να σταθούν δίπλα μας. Εμείς τείνουμε χέρι συνεργασίας προς όλους τους συγχωριανούς μας, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν. Κανένας δεν περισσεύει.
 

Σωτήρης Παραδείσης, Ευγενία Λαγού – Ζορμπά, Καίτη Κυλαδίτη, Σωτήρης Θεοδώρου, Νίκος Μαδιανός, Ιωάννα Παραγυιού"

 

Σχετικά Άρθρα