Χίος, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Γ. Σπιλάνης στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV: Αποτυχημένη η θητεία Καλογήρου

Παρ, 17/05/2019 - 09:15

Αποτυχημένη θεωρεί την διακυβέρνηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την νυν περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σπιλάνης σε συνέντευξή του στην «Αλήθεια TV» που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα στις 8.30 μ.μ. 

   Ο επικεφαλής της «Συμπαράταξης Πολιτών» ισχυρίζεται ότι η Καλογήρου είναι αυταρχική και δεν έκανε κανέναν αναπτυξιακό σχεδιασμό ενώ δεν έχει κάνει καμία ιεράρχηση ως προς το μέλλον. Επίσης δεν φρόντιζε όλα τα νησιά με τον ίδιο τρόπο.

   Στόχος του Γιάννη Σπιλάνη και του συνδυασμού του είναι να γίνουν τα νησιά ελκυστικά, να συντελεστεί ανάπτυξη με αρχές, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας να μείνουν οι νέοι και να επιστρέψουν όσοι έφυγαν. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος έχει όραμα και σχέδιο να αλλάξει πορεία το Βόρειο Αιγαίο.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης