Χίος, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

H πρώτη 5άδα υποψηφίων της Χριστιάνας Καλογήρου στη Χίο

Τρί, 26/02/2019 - 13:14

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου, ανακοίνωσε τους πρώτους πέντε υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Πρόκειται για τους παρακάτω :

 

  1. Αθηνάδης Λεωνίδας. Γεννήθηκε το 1956 στη Χίο. Δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας στον τομέα του εμπορίου τροφίμων στη Χίο. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου για περισσότερα από 12 χρόνια. Έχει ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση ως εκλεγμένος νομαρχιακός σύμβουλος επί δύο τετραετίες.
  2. Βορριά-Βουγάδη Άννα. Γεννήθηκε το 1966 στη Χίο, είναι παντρεμένη με τον Νίκο Βουγάδη και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Συνδέσμου Πολυτέκνων Χίου.
  3. Μαθιούδη Θεοδώρα. Γεννήθηκε το 1982 στη Χίο. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παντελίδη και έχει δύο παιδιά. Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Βροντάδου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Προοδευτικής Εκπολιτιστικής Κοινωνικής Ένωσης Βροντάδου (ΠΕΚΕΒ).
  4. Μπουρνιάς Παντελής. Γεννήθηκε το 1973 στις ΗΠΑ και από το 2008 έχει εγκατασταθεί στη Χίο όπου δραστηριοποιείται ως πολιτικός μηχανικός και κτηματομεσίτης. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου.
  5. Σεράφη Χριστίνα. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1969 και είναι μητέρα τριών παιδιών. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2004 είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος της Εταιρίας Γονέων Ατόμων Νοητικά Υστερούντων. Από το 2009 είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ακαδημίας ΠΑΣ- Κλασικό και Μίνι, ενώ για 4 έτη διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Χίου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης