Χίος, Πέμπτη 16 Ιουλίου

Χάρης Μπουρνιάς: Ο Σταμάτης Κάρμαντζης δοκιμάστηκε με επιτυχία από όποια θέση και αν υπηρέτησε τον τόπο και γι αυτό πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος του νησιού

Τρί, 14/05/2019 - 15:58

 

   Ο Σταμάτης Κάρμαντζης δοκιμάστηκε με επιτυχία από όποια θέση και αν υπηρέτησε τον τόπο και γι αυτό πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος του νησιού. Αυτή είναι η άποψη του Χάρη Μπουρνιά, υποψήφιου με τη «Σύμπραξη Δημιουργίας» σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην «Αλήθεια» σήμερα στις 8. 30. μ.μ. 

   Ο απόστρατος του Λιμενικού πιστεύει στην προσωπικότητα του Κάρμαντζη και στη διάθεσή του  να προσφέρει στο Δήμο Χίου και υποστηρίζει ότι τυχαίνει ευρείας αποδοχής από το χιώτικο λαό.

   Ο Χάρης Μπουρνιάς υπογραμμίζει ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού είναι ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο και πιστεύει ότι και ο ίδιος μπορεί να προσφέρει πολλά προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης