Χίος, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

«Ο Βροντάδος του Αύριο» παρουσίασε τους  9 υποψηφίους τοπικούς του συμβούλους.

Περισσότεροι οι... υποψήφιοι από τους ψηφοφόρους
Δείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 16/05/2019 - 20:44

Με κεντρικό σύνθημα "Στον Βροντάδο ενωμένοι διεκδικούμε το μέλλον που μας αξίζει"  η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση  «Ο Βροντάδος του Αύριο» παρουσίασε τους  9 υποψηφίους τοπικούς της συμβούλους.

«Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που μας προσφέρει ο νέος εκλογικός νόμος, διεκδικούμε, το Συμβούλιο της τοπικής Κοινότητας Βροντάδου για να επικεντρωθούμε στα προβλήματα της πόλης μας», ανέφεραν οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι, ζητώντας την ψήφο και την στήριξη του κόσμου,  συμπληρώνοντας ότι ο Βροντάδος μπορεί να γίνει μια πόλη –πρότυπο για όλη τη Χίο.

Η αίθουσα του ΦΟΒ οπού και έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν γεμάτη με την πλειονότητα  όμως των ακρατών να είναι και οι ίδιοι υποψήφιοι σε διαφορές δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις!

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 11/07/2019 - 15:40

Οι τελευταίες εκλογές διεξήχθησαν σε ένα έντονα πολωτικό κλίμα. Παρ’ όλα αυτά το Κίνημα Αλλαγής κατόρθωσε να αυξήσει τη δυναμική του στη Χίο πλησιάζοντας τους 5.000 ψήφους και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε ειλικρινά.

Προσφυγικό – μεταναστευτικό, ολοκλήρωση υποδομών τουρισμού και οικονομία ήταν τα θέματα που πρόβαλα προεκλογικά και έκανα γνωστά σε όλους τους πολίτες μας.

Γι’ αυτά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να διεκδικούμε.

Ανάλογες δεσμεύσεις για τα ανωτέρω θέματα έχουν γίνει και από νεοεκλεγέντες αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τοy Κοινοβουλίου. Οι νησιώτες μας περιμένουν να γίνουν πράξη.

Εξάλλου δεν υπάρχει πλέον χρόνος για χάσιμο. Η Χίος έχει περιέλθει δυστυχώς σε δίνη και οι ευθύνες είναι μεγάλες.

Πολύδωρος Λαμπρινούδης