Βασ. Κοκκαλιάς: Ψηφίστε, όχι εμένα, αλλά τους πιο άξιους

ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ"
Σάβ, 18/05/2019 - 17:00
Τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές 2019 εκθέτει ο Βασίλης Κοκκαλιάς στην Ειρήνη Αναγνώστου

Αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στο συνδυασμό Βουρνού, "Πρωτοβουλία για τη Χίο", που ζητά την ψήφο μας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Βασίλης Κοκκαλιάς, που το όνομά του από μικρή ηλικία είναι συνυφασμένο με τον αθλητισμό, και τα τελευταία χρόνια και με τον πολιτισμό, μέσω συλλόγων όπου δραστηριοποιείται, δεν φοβάται την έκθεσή του στον εκλογικό στίβο, αφού πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, σε θέματα που γνωρίζει ώστε το νησί μας να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Δηλώνει ότι αποδέχθηκε την πρόταση του Μανώλη Βουρνού να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της "Πρωτοβουλίας", εκτιμώντας θετικά και ό,τι έχει πράξει στα 5 προηγούμενα χρόνια -ακόμη και με τα λάθη της- αλλά κυρίως τι μπορεί να κάνει στην τετραετία που έρχεται, αλλά προτρέπει τους ψηφοφόρους να επιλέξουν το δημοτικό συμβούλιο παραγκωνίζοντας προσωπικές φιλίες ή εξυπηρετήσεις και βλέποντας μόνο το καλό του νησιού μας, ώστε να αναδειχθούν οι πιο άξιοι, που όπως λέει υπάρχουν σε όλα τα ψηφοδέλτια. Δεν φοβάται τη δουλειά και δηλώνει έτοιμος αν εκλεγεί να δουλέψει σκληρά ώστε να υλοποιήσει βάσει σχεδίου όλα όσα οραματίζεται ο συνδυασμός που μετέχει, αλλά διευκρινίζει ότι και να μην εκλεγεί θα μείνει κοντά στην "Πρωτοβουλία" και θα βοηθήσει όπου του ζητηθεί.

Τις απόψεις αυτού του νέου ανθρώπου, που μεταξύ άλλων κατέρχεται στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, μπορείτε να δείτε στις 9 το βράδυ της Κυριακής 19/5/19 στην "Αλήθεια TV".

Σχετικά Άρθρα