Βασίλης Κοκκαλιάς: Τι ζητάει το τάγκο... στην πολιτική. Οι λόγοι που στηρίζω τον Μ. Βουρνού

Παρ, 10/05/2019 - 17:53

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Η καταγωγή του πατέρα μου από την Χίο και το χωριό Ελάτα και της μητέρας μου από τον Πόντο και το χωριό Επισκοπή Ναούσης.

Εργάζομαι στον χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα στον χώρο του αθλητισμού.

 Είμαι υποδιευθυντής στο ενιαίο ειδικό και επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο Χίου και εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης όπως και σε σχολεία ειδικής αγωγής. Ήμουν πανελληνιονίκης κολύμβησης για τρεις χρονιές και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά στον χώρο των γυμναστηρίων και του fitness.  Διατελώ χρέη προπονητή στην ομάδα του Ναυταθλητικού Ομίλου Θυμιανών. Χόμπι μου ο αθλητισμός ,ο χορός και το ψάρεμα.

 Η ενασχόληση μου με τα κοινά συμπεριλαμβάνει αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

 Διοργανωτής αθλητικών εκδηλώσεων:

α) Κολυμβητικός διάπλους Αγ. Eιρήνης -Αγίου Στεφάνου Ελάτας

β) Chios swimming aqua games

γ) Chios swimming αγώνες ταχύτητας 

 

Διοργανωτής καλλιτεχνικών εκδηλώσεων

α) Διεθνές φεστιβάλ τανγκο για τρεις συνεχόμενες χρονιές με συμμετοχή πάνω από 1000 επισκεπτών από 15 διαφορετικές χώρες του κόσμου

β) Διοργανωτής βραδιών τάνγκο στο νησί της Χίου 

 Ο λόγος που κατεβαίνω στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι η στήριξη μου στην νυν Δημοτική Αρχή και στον Δήμαρχο Χίου Μανώλη Βουρνού. Στόχος μου να σχεδιάσω να προωθήσω και να υλοποιήσω καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις με σχέδιο και εξωστρέφεια. Δράσεις που θα βελτιώσουν την παιδεία, την υγεία και τις αξίες των νέων αλλά και που θα προωθούν την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Σχετικά Άρθρα