Μετά την δρομολόγηση των μεγάλων έργων ήρθε η ώρα του… νερού

Υπόσχεση λύσης του υδρευτικού προβλήματος την τετραετία που έρχεται ο Νότης Μηταράκης
Τετ, 07/06/2023 - 06:38

«Ας μην γελιόμαστε κε. Τζούμα λύση του υδρευτικού προβλήματος χωρίς νερό δεν γίνεται.

Συνεπώς πρέπει να δούμε το πρόβλημα από την αρχή. Αυτή είναι και η πρόκληση της νέας τετραετίας για μένα, η λύση του υδρευτικού προβλήματος».

Αυτό το στόχο βάζει προεκλογικά ο Νότης Μηταράκης.

Με τον … αέρα των 8000 σταυρών, αριθμό ρεκόρ και το ποσοστό του Κόμματος του από τα υψηλότερα στην Ελλάδα, ο πρώην υπουργός ξεδιπλώνει στον Διευθυντή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ το «προσωπικό όνειρο του» για την επόμενη εκλογική του θητεία, την Τετάρτη στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV στις 7.30 και στις 11.30 μ.μ.

«Δρομολογήσαμε τα μεγάλα έργα, είπε, οι πολίτες σήμερα γνωρίζουν ότι αργά ή γρήγορα το Κόρης γεφύρι, το νέο Αεροδρόμιο, το νέο Τελωνείο, το νέο Δικαστικό Μέγαρο, οι νέες τουριστικές επενδύσεις, θα είναι πραγματικότητα, αλλά ας μην γελιόμαστε, τι να τα κάνουμε αυτά χωρίς νερό;

Για μένα αυτό αποτελεί και την πρόκληση της επόμενης περιόδου. Μια ισχυρή, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Με «πουθενάδες» δεν πάμε πουθενά, η χώρα χρειάζεται την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Από την άλλη σε τοπικό επίπεδο πρέπει να σταματήσει αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από πάσης απόψεως. Να μην τρέχει πόσιμο νερό στα ποτήρια μας, να διψάει το νησί.

Πρόκειται για ένα πολύπλοκο αλλά όχι άλυτο πρόβλημα που πρέπει να το δούμε από την αρχή.

Πως θα αξιοποιήσουνε το νερό του Φράγματος; Πως δεν θα πετάμε στην θάλασσα το νερό του Βιολογικού; Γιατί εγκαταλείψαμε την μεταφορά των νερών της Βόρειας Χίου; Επειδή έγινε η αστοχία των σωλήνων του Ναγού; Πως θα μηδενίσουμε τις διαρροές;»

«Είναι φανερό ότι σε συντονισμό με την δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που προσπαθεί και με θετικό πρόσημο και συνεργαζόμενοι όλοι μαζί την επόμενη τετραετία θα πετύχουμε αυτό που σήμερα φαντάζει φανταστικό, να τρέχει στις βρύσες μας πόσιμο νερό» καταλήγει ο Νότης Μηταράκης.

Σχετικά Άρθρα