Κάλεσμα συμμετοχής στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 & 11 μ.μ. ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ TV
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 06/06/2024 - 14:32

Κάλεσμα συμμετοχής στις Ευρωεκλογές, που θα γίνουν την Κυριακή 9 Ιουνίου, απηύθυναν στους πολίτες του νησιού μας, σε συνέντευξή τους στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης της «Α» ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Χίου της ΝΔ, Λευτέρης Μπλάτζιος, ο Συντονιστής της ΝΕ Χίου ΣΥΡΙΖΑ/ ΠΣ Μανώλης Στάθης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χίου του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Παρλαμάς και ο Γραμματέας της Τ.Ε. Χίου του ΚΚΕ, Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε ζητήματα που ταλανίζουν την ευρωπαϊκή και ελληνική κοινωνία, όπως είναι η ακρίβεια, το ενεργειακό κόστος, η πράσινη μετάβαση, μίλησαν για τη διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού και το νέο σύμφωνο μετανάστευσης, όπου συμφώνησαν ότι διαφωνούν, ενώ επιχείρησαν να ερμηνεύσουν και το μήνυμα που θα στείλουν τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ακόμη και σε ότι αφορά το εσωτερικό πολιτικό γίγνεσθαι.

"Δεν υπάρχει πιο καθαρή δημοσκόπηση", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Στάθης εστιάζοντας και στα πεπραγμένα της κυβέρνησης, ενώ ο κος Μπλάτζιος επέμεινε ότι δεν έχουμε εθνικές εκλογές και οι επιλογή των πολιτών πρέπει να γίνει με κριτήρια ευρωπαϊκά και πως η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί καλύτερα στην Ε.Ε.

"Ζητάμε θετική ψήφο για τις προτάσεις μας", τόνισε ο Μιχάλης Παρλαμάς, ενώ ο Λευτέρης Μπαρμπαγιάννης τόνισε ότι ψήφος στο ΚΚΕ θα είναι ψήφος αντίστασης

Η συνέντευξη μεταδόθηκε ζωντανά το πρωί στο ραδιόφωνο της Αλήθειας και στην τηλεόραση θα προβληθεί στις 7 και στις 11 μ.μ.

eyroekloges_2024_politiki_syzitisi_stin_alitheia

Σχετικά Άρθρα