Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

500.000 ευρώ για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 03/12/2019 - 14:38

Στην φιλοσοφία του θεματικού-εναλλακτικού τουρισμού που θα αναδείξει τις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, στρέφεται η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αυξάνοντας τα κονδύλια για το σχέδιο τουριστικής δράσης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού και Μεταφορών Νίκο Νύκτα, το ποσό που θα διατεθεί για την τουριστική προβολή θα φτάσει τις 500.000 ευρώ, έναντι 350.000 που ήταν πέρσι.

«Στοχεύουμε στην ανάδειξη θεματικών μορφών τουρισμού για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, προσελκύοντας επαναλαμβανόμενους τουρίστες που ζητούν θεματικό-εναλλακτικό τουρισμό», ανέφερε ο κ. Νύκτας, συμπληρώνοντας ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό που στο κεφάλαιο «τουρισμό και τουριστική προβολή» μπαίνουν συνεχώς νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/07/2020 - 18:01

Δεν ξέρουμε τι θέλει να πεί ο Δήμος με το παρακάτω δελτίο τύπου, που μας έστειλε, εκτός από το επαναβεβαιώσει την παροιμία "πονάει δόντι κόβει κεφάλι".

Ότι επικινδυνότητα και να υπάρχει οι δρόμοι δεν κόβονται.

Τρία χρόνια έχουν κόψει δρόμο προς τα Οθωμανικά Λουτρά!

16 μήνες έχουν κόψει την Ευστρ. Αργέντη!

Ένα χρόνο σχεδόν ανέχονται την παρανομία του Νοσοκομείου να έχει κόψει τμήμα της Μιχ. Λιβανού έξω από το παλιό Μαιευτήριο!

Ας βρούν άλλη τεχνική λύση, οι δρόμοι δεν κόβονται.

Ακολουθεί το έγγραφο που προσπαθεί να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το από 26/06/2020, αρ.πρωτ.ΥΠΠΟ/ΓΔΑΜΤΕ/ΥΝΜΤΕΒΑ/210534/25614/1001 έγγραφο της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων, σχετικά με την επικινδυνότητα ετοιμόρροπου κτίσματος στην οδό Αννας  Κομνηνής 3 στο Φρούριο Χίου, η Δ/νση Τ.Υ.Δ.Χίου προχώρησε στην απαγόρευση της διέλευσης οχημάτων ,προς αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων σε περιοίκους και πεζούς.

Το παρόν έγγραφο έχει κοινοποιηθεί και στον ιδιοκτήτη, ο οποίος καλείται για την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα.