Χίος, Τρίτη 28 Ιανουαρίου

500.000 ευρώ για την Τουριστική Προβολή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 03/12/2019 - 14:38

Στην φιλοσοφία του θεματικού-εναλλακτικού τουρισμού που θα αναδείξει τις ιδιαιτερότητες κάθε νησιού, στρέφεται η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αυξάνοντας τα κονδύλια για το σχέδιο τουριστικής δράσης.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού και Μεταφορών Νίκο Νύκτα, το ποσό που θα διατεθεί για την τουριστική προβολή θα φτάσει τις 500.000 ευρώ, έναντι 350.000 που ήταν πέρσι.

«Στοχεύουμε στην ανάδειξη θεματικών μορφών τουρισμού για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, προσελκύοντας επαναλαμβανόμενους τουρίστες που ζητούν θεματικό-εναλλακτικό τουρισμό», ανέφερε ο κ. Νύκτας, συμπληρώνοντας ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό που στο κεφάλαιο «τουρισμό και τουριστική προβολή» μπαίνουν συνεχώς νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες.

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 28/01/2020 - 17:44

΄Υστερα από την αναγγελία θανάτου του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ , πατέρα του επί σειρά ετών ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Χίου «Λέων Αλλάτιος» κ. Κώστα Τριαντάφυλλου , το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, στα γραφεία του Ομίλου, σήμερα Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 14:00 και ομόφωνα αποφάσισε :

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
2. Να παραστούν τα μέλη του Ομίλου στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλιπόντος.
3. Να προσφέρει χρηματικό ποσό στο Γηροκομείο Χίου «Ζωρζής Μιχαληνός»
4. Να δημοσιεύσει το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και αντίγραφο να δοθεί στους οικείους του.