Χίος, Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

80 χρόνια ΕΜΧ με τους αδελφούς Πούπαλους

Τετ, 12/09/2018 - 06:56

Η Ενωση Μαστιχοπαραγωγών με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 80 χρόνων λειτουργίας της, διοργανώνει την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη παραμονή του Σταυρού, στα Βρουλίδια στην ομώνυμη Εκκλησία, αμέσως μετά τον Εσπερινό το "Γλέντι των μαστιχοπαραγών" με παραδοσιακή νησιώτικη μουσική.με την ορχήστρα των αδερφών Πούπαλου.
 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 14/12/2018 - 15:59

 

Τη Δευτέρα, τελικά, στις 7.30 μ.μ. θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Χίου στην πλατεία Νικολάου Πλαστήρα, τελετή η οποία θα σημάνει την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, αυτή την περίοδο στην πόλη.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, Μανώλης Βουρνούς, θα υπάρξει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους

 Σύμφωνα με τη δημοτική σύμβουλο, Βιβή Ποταμούση, τη δική της νότα στο εορταστικό αυτό γεγονός θα προσθέσει η Φιλαρμονική του Δήμου Χίου, ενώ θα συμμετέχουν επίσης οι Χίοι εν Χορώ, dj, θα προσφέρεται ζεστό κρασί από τοπική επιχείρηση και παράλληλα στα περίπτερα πέριξ της πλατείας θα γίνονται από εθελοντές δράσεις για παιδιά, τα οποία θα μπορέσουν να παίξουν και στα παιχνίδια που θα βρίσκονται εγκατεστημένα στην πλατεία αυτές τις ημέρες. Καθημερινά, είπε η κα Ποταμούση, θα γίνονται εκδηλώσεις, το αναλυτικό πρόγραμμα των οποίων αναμένεται να εκδοθεί.

ti_deytera_i_hristoygenniatiki_giorti_stin_plateia