Αγώνας... δρόμου για ανοικτό οδικό δίκτυο

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 18/01/2021 - 14:05

Στο... πόδι βρίσκονται για ένα ακόμη εικοσιτετράωρο τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να κρατήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο από τις χιονοπτώσεις που πλήττουν κυρίως την Βόρεια Χίο.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μανδάλα, υπεύθυνο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου, βρίσκονται στους δρόμους 4 συνεργεία για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα κυρίως στην Βόρεια Χίο.

«Δουλεύουμε με πολύ δύσκολες συνθήκες. Να σας πω μόνο ότι υπήρξαν οχήματα που λόγω της χιονόπτωσης και της μικρής ορατότητας βγήκαν εκτός δρόμου, ευτυχώς χωρίς να έχουμε τραυματισμούς», ανέφερε ο κ. Μανδάλας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ηλεκτροδότηση της Βόρειας Χίου καθώς τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης στην περιοχή των Καμπιών αλλά δυστυχώς μεγάλο τμήμα της Βόρειας Χίου έχει προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Πολιτικής προστασίας έχει αποκατασταθεί η πρόσβαση σε 18 από τις 20 στάνες κτηνοτρόφων που υπάρχουν στην περιοχή, με τον κ. Μανδάλα να τονίζει ότι «η προσπάθεια που γίνεται από όλους μας είναι μεγάλη» για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα.

agonas_dromoy_gia_anoihto_odiko_diktyo

Σχετικά Άρθρα