Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Αίτηση διακοπής εργασιών στο 17 κατέθεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 05/03/2020 - 14:58

AΑίτησης προσωρινής διακοπής κάθε εργασίας μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που υπεβλήθη για την επιταγμένη περιοχή του "17" στο Αίπος, κατέθεσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Καλογεράκη, του προεδρου του ΤΕΕ Μανώλη Μισσιρλή, μελών της συντονιστής επιτροπής και πολιτών, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου Ανθίππη Ζαννάρα, τόνισε ότι «το επείγον που ισχυρίζεται η Κυβέρνηση για την επίταξη του χώρου στο "17" δεν μπορεί να αναιρέσει όλες τις υφιστάμενες διατάξεις που προστατεύουν το περιβάλλον και το δικαίωμα της προσωπικότητας των πολιτών και άλλων φορέων».

Στην έλλειψη περιβαλλοντικών όρων αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Β.Αιγαίου ενώ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε ότι με την παρουσίατου στην κατάθεση της αίτησης από τον Δικηγορικό Σύλλογο στηρίζει και μεταφέρει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 04/06/2020 - 18:43

 Όπως ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος Π. Αναγνώστου, τιμώντας την αυριανή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Χίου διοργανώνει την Τρίτη 9/6 από τις 10.00 π.μ.  εθελοντική δράση καθαρισμού των ακτών της Πόλης  από την Κεντρική Πλάζ στην περιοχή του Ναυτικού Ομίλου Χίου μέχρι την ακτή του Αεροδρομίου. 

 Καλούνται οι πολίτες και οι φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν να συγκεντρωθούν τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα στην Πλάζ Ναυτικού Ομίλου όπου και θα ξεκινήσει ο καθαρισμός.

Στη συγκεκριμένη δράση θα συμμετάσχει σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε και η Περιβαλλοντική Ομάδα «Ποσειδών».