Αλλαγή πορείας... λόγω ασφαλτοστρώσεων στο κέντρο

Παρ, 29/09/2023 - 15:41

Ξεκίνησαν από σήμερα ασφαλτοστρώσεις στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα επί των οδών Μαρτύρων, Χάνδακος, Καραολή & Δημητρίου, Καλουτά, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Οινοποίωνος, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, όπως είπε στο Ράδιο «Α» ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χίου, Κώστας Μπουλάς. 

Λόγω των έργων γίνεται ρύθμιση της κυκλοφορίας από την τροχαία και από προσωπικό του έργου, ωστόσο δεν λείπει η ταλαιπωρία των οδηγών, η οποία βέβαια θα είχε αποφευχθεί σε ένα βαθμό αν είχαμε μάθει ότι στην πόλη μπορούμε να «μπούμε», τουλάχιστον οι προερχόμενοι από το βόρειο τμήμα, επιλέγοντας τον περιφερειακό.

Οι ασφαλτοστρώσεις που γίνονται εντάσσονται στο έργο βελτίωσης πεζοδρομίων και προσβασιμότητας στην οδό Καλουτά, που ξεκίνησε από την Χάνδακος (εργατικό κέντρο) και ολοκληρώνεται στην Καλουτά (στο ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της shell).

Ο κος Μπουλάς σημείωσε ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών  γίνεται απόξεση της ασφάλτου και στη συνέχεια ασφαλτόστρωση και απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων και δικύκλων επί των οδών Μαρτύρων, Χάνδακος, Καραολή & Δημητρίου, Καλουτά, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Οινοποίωνος και Αγίων Αποστόλων την πόλης της Χίου έως και την Τετάρτη 04/10/2023.

Επίσης το ίδιο διάστημα απαγορεύεται η στάθμευση στο χώρο στάθμευσης επί της οδού Μαρτύρων (πλησίον του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου)

Σχετικά Άρθρα