Αλλαγή στην εκδήλωση του Συλλόγου Ψυχολόγων

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 06/10/2021 - 17:33

Ο Σύλλογος Ψυχολόγων Χίου και ο Ψυχιατρικός Ξενώνας Χίου «Οίκος Αγάπης» ενημερώνουν το κοινό ότι η εκδήλωση με προβολή ταινίας και συζήτηση πάνω στην Ψυχική Υγεία που διοργανώνουν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας 2021, έχει αλλάξει ημέρα και χώρο διεξαγωγής.

Το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, στις 19.00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου θα προβληθεί η ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας» (“Silver Linings Playbook”, 2012), μια αισθηματική κομεντί που αφορά στη διπολική διαταραχή, με τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς και Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με ειδικούς ψυχικής υγείας.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Θα τηρηθούν μέτρα υγειονομικής προστασίας για την COVID-19: Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, θα τηρηθούν οι αποστάσεις και οι διαθέσιμες θέσεις θα είναι το μέγιστο 200. Είναι απαραίτητο για όσους προσέλθουν να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης COVID ή αρνητικό rapid τεστ των τελευταίων 48 ωρών και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

 

Για πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου Ψυχολόγων Χίου: chios.psychologists@gmail.com.

 

odigos_aisiodoxias_to_savvato_7_m.m._sto_omireio

Σχετικά Άρθρα