"Αναγκαιότητα η μεταστέγαση της υπηρεσίας καθαριότητας"

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜ.ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 30/09/2020 - 13:37

Ζήτημα ανάγκης και όχι πολιτικό χαρακτηρίζει την έγκριση του Δημοτικού Συμβούλιου για την μεταστέγαση της υπηρεσίας καθαριότητας ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Πάνος Αναγνώστου, συμπληρώνοντας ότι έχει γίνει κάθε νόμιμη διαδικασία για την ενοικίαση χώρου.

«Δεν γίνεται οι εργαζόμενοι καθαριότητας να αλλάζουν μέσα στον δημοτικό κήπο και στο πεζοδρόμιο», ανέφερε ο κ. Αναγνώστου υπερασπιζόμενος την αναγκαιότητα ενοικίασης ενός ενιαίου χώρου για την στέγαση της υπηρεσίας.

«Έχω ενημερώσει όλους τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων για τους λόγους που πρέπει να γίνει αυτή η μεταστέγαση», είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας τονίζοντας ότι όλες οι διαδικασίες ενοικίασης χώρου θα γίνουν με τις νόμιμες διαδικασίες.

Παράλληλα στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επανέρχεται ένα παλιό αίτημα για δημιουργία δημοτικού πρατηρίου καυσίμων που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των απορριμματοφόρων και των υπολοίπων δημοτικών αυτοκινήτων και μηχανημάτων.

«Έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία δικού μας βενζινάδικου αλλά παράλληλα έχει καταθέσει ιδιώτης και το ενδιαφέρον για να νοικιάσουμε το δικό του», ανέφερε ο κ Αναγνώστου συμπληρώνοντας ότι την τελική απόφαση θα την λάβει το ΔΣ.

anagkaiotita_i_metastegasi_tis_ypiresias_kathariotitas

Σχετικά Άρθρα