Ανάπλαση διαδρομής 1.250 μέτρων στον οικισμό των Οινουσσών

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ 240.000 ΕΥΡΩ
Παρ, 17/09/2021 - 15:39

Ένα σημαντικό έργο ανάδειξης μιας όμορφης περιοχής των Οινουσσών (Συνοικισμός-Τούρκου) παίρνει "σάρκα κι οστά", όπως ενημερώνει ο Δήμαρχος, Γιώργος Δανιήλ.

Συγκεκριμένα θα αλλάξει ο δημοτικός οδοφωτισμός από την περιοχή της Αστυνομίας μέχρι το δρόμο του Αγίου Ιωάννη, σε μήκος διαδρομής 1.250 μέτρων, ενώ θα γίνει και συνολική ανάπλαση της περιοχής.

Συνολικά εξασφαλιστηκαν 240.000 ευρώ ( από το Πράσινο Ταμείο 160.000,00 ευρώ και από το δημοτικό ταμείο 80.000,00 ευρώ).

«Το έργο περιλαμβάνει εκτός από 40 καλαίσθητα φωτιστικά σώματα επί ιστού, άλλες επιμέρους παρεμβάσεις σε σημεία της διαδρομής 1.250 μέτρων δηλ. πεζοδρόμιο, περιμετρικά τοιχία, παγκάκια, ζαρντινιέρες κ.α.

Μια πολύπλοκη και χρονοβόρα διοικητική διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και έτσι ο Δήμος μας εξασφάλισε μια ακόμη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου, σε όλους τους συνεργάτες, τον Αντιδήμαρχο κ. Λάμπρο Σκούφη και το προσωπικό του Δήμου μας, τους μελετητές κ. Ιωάν. Γαλάτουλα, Δημήτρη Καρρά και Αλέκα Τακμάκη και κυρίως την κ. Καλλιόπη Μπαρμπαρή, που δούλεψε επί πολλούς μήνες με επιμονή κι αποφασιστικότητα για να πάρουμε αυτό το έργο, που δημιουργεί μια γραφική περιπατητική διαδρομή», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα