Χίος, Πέμπτη 9 Ιουλίου

Αν.Κέφης:"Ήταν υποχρέωση μας όσα κάναμε"

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 09/08/2019 - 14:17

«Ήταν υποχρέωση μας όσα κάναμε και όσα αφήνουμε έτοιμα να κάνουν οι επόμενοι». Με την φράση αυτή «έκλεισε» την συνέντευξη τους για τον απολογισμό της διοίκησης του Λιμενικού Ταμείου ο απερχόμενος πρόεδρος  Αντώνης Κέφης ευχαριστώντας τόσο την δημοτική αρχή όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Από τον  απολογισμού του έργου των δυόμιση περίπου ετών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ενέργειες που έχουν γίνει για βελτίωση των υποδομών, κυρίως στο Κεντρικό Λιμάνι.

Έργα θωράκισης, ηλεκτροφωτισμού, εξοπλισμού ISPS αλλά και η αποτύπωση της ύφαλης επιθεώρησης, αποτελούν, σύμφωνα με τον Αντώνη Κέφη, τις  βάσεις για το μέλλον του Κεντρικού λιμένα.

Αναφορικά με το master plan, που αποτελεί το «εργαλείο» για την χρήση του Κεντρικού Λιμένα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου τόνισε ότι  ήδη έχει τελειώσει το Α μέρος , σε συνεργασία με την τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χίου, ενώ εκπονείται το Β που περιλαμβάνει και τη μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

«Πιστεύω ότι τον επόμενο μήνα θα έχουμε αποτελέσματα» ανέφερε ο κ.Κέφης με τις ημερομηνίες να πιέζουν ασφυκτικά καθώς η κατάθεση του Master plan έχει καταλυτική ημερομηνία τον Νοέμβριο του 2019.

Από τον Απολογισμό δράσεων του Διαδημοτικού Λιμενικού ταμείου δεν έλειψαν και οι αναφορές σε έργα που έχουν γίνει σε όλα τα μικρά και μεγάλα λιμανάκια της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου να τονίζει ότι η διοίκηση κατέβαλε κάθε προσπάθεια.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 08/07/2020 - 17:58

Με κάθε λαμπρότητα και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τίμησαν οι πιστοί την μνήμη της Αγίας Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καστέλου.
Η ιδιαίτερη τιμή της Αγίας Κυριακής στην περιοχή μας οφείλεται στο γεγονός ότι η εικόνα της μεταφέρθηκε από τη Μικρά Ασία, πολλές Μικρασιάτισες φέρουν το όνομά της και πολλοί κάτοικοι την έχουν ως προστάτη.
Ανήμερα της εορτής Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 τελέσθηκε Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!!!
Η χάρη της Αγίας Κυριακής να είναι βοήθειά μας και προστασία μας!!!
Να μας χαρίζει ψυχική και σωματική υγεία!!!

Κώστας Μιμίδης