Χίος, Πέμπτη 16 Αυγούστου

Άνοιξε τον "κουμπαρά" του το "Άρτιον"

Πέμ, 26/04/2018 - 15:54

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ» από τον οβολό των συμπολιτών μας στις πασχαλιάτικες εκδηλώσεις που διοργάνωσε μαζί με τους συντελεστές που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς στην πραγματοποίηση τους, προσέφερε σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται περισσότερο την αγάπη και τη στήριξή μας.

Έτσι, από την παράσταση με τον ταχυδακτυλουργό “Doro” στο ξενοδοχείο «Χανδρής» και το μπαζαρ των καλλιτεχνών του συγκεντρώθηκε το ποσό των 320 ευρώ που παραδόθηκε στη χήρα και την οικογένεια Κουτσοβάσιλου μέσω επιταγών τοπικού super market.

Επίσης, ακόμα ένα μικρό ποσό από την παράσταση του «ΑΡΤΙΟΝ» με το μουσικοθεατρικό παραμύθι “Η Μάγισσα γύρισα Μαγείρισσα” παραδόθηκε στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Ειδικού Σχολείου Χίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΤΙΟΝ» με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά το χιώτικο κοινό για την διαρκή υποστήριξή του στις εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που διοργανώνει και τα ΜΜΕ για την προβολή τους.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 14/08/2018 - 20:03
Μπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑ

Κατά τη διάρκεια του πετυχημένου πανηγυριού που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Λιθίου στο λιμάνι του χωριού με την ορχήστρα των Αφών Αυγουστίδη και τη συμμετοχή χορευτικών των «Χίων εν χορώ», Νεοχωρίου και Λιθίου, τυχερά χωρίς κλήρωση φάνηκαν τα μέλη της εθελοντικής ομάδας πυρόσβεσης και κατά συνέπεια όλο το χωριό αφού παρέλαβαν το δώρο των Αμερικανών Λιθονομούσων δια χειρός του Γιάννη Αργετάκη, που ήταν ο σύνδεσμος για να γίνει πράξη, ένα αυτοκίνητο 2,5 τόνων, το δεύτερο αμάξι της ομάδας. Την κορδέλα της παράδοσης έκοψε ο περιφερειακός σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

ena_aytokinito_dorea_omogenon_stoys_ethelontes

Μπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑΜπράβο στους Λιθομονούσους των ΗΠΑ